Daha fazla
- Meslek
- Research&Development Engineer
Kızgınlığınızı anlıyorum lakin amacım benzer şekilde yazılmış yüzlerce konuya ek olarak aynısının tekrar sayfalarca tartışılmasının gereksizliğiydi. Evet tabii ki yazabilir ancak daha 3-5 tane dil dahi bilmeden, syntax nedir, machine code nedir, işletim sistemleri bu işin neresindedir, platform bağımsızlık Virtual machine nedir, ben yazsam daha çok yazarım buraya da... Neyse. Demek istediğim arşa çıkan bir yol var ve siz "shutdown i" yazarak kendinizi programcı zannediyorsunuz; yazdığınız en uzun kod 10 satır ve arkada çalışan API'ler neler, compailer mı iş yapıyor interpreter mı bilmiyorsunuz. Bu saydıklarımı içeren kategoriden birisi kendi dilini yazmak geliştirmek isterse = "yazamazsın" demek ziyadesiyle yeterlidir bence. Çok güzel bildiğiniz bu kodlama ve yazılım bilginizi burada bu arkadaşa anlatıp kendinizi yoracağınıza yazın bakalım bir dil de Türkiye cumhuriyeti devleti sayenizde kendi yazılım diline sahip olsun
keşke konuşanlar 1980'lerin amerikasındaki mühendisler kadar istekli ve donanımlı olsaydı da yapsaydık. Konuşmak hep kolaydır, sağlıcakla.