Kendimi kaybetmiş hissediyorum

Alonso33

Centipat
Yer
İstanbul, Silivri
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba, bu son 1-2 aydır kendimi çok kaybetmiş gibi hissediyorum, normal hayat varken ben bütün gün bilgisayar başındayım. Bundan kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum. Boş vakitlerimde keşke hayatım böyle olsaydı şöyle olsaydı diye düşünüyorum. Sürekli düşünüyorum hiç olmayacak hayaller kuruyorum. Kendimi sürekli düzelteceğim diyorum fakat olmuyor, sürekli bilgisayar.
Başındayım bilgisayarla uğramadığım vakitlerde ise telefonda vakit geçiriyorum. Tüm bunlardan kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum, güzel bağımlılıklar kazanmak, kitap okumak ve benzeri şeyleri yapmak istiyorum, ailem sürekli beni ders çalışmam konusunda sürekli uyarıyor gidiyorum odada biraz düşünüyorum gerçekten çalışmalıyım diye fakat sonrasında yine kendimi telefon veya bilgisayar başında buluyorum. Asla olmayacak bu hayallerimi bırakmak, unutmak istiyorum ama bırakamıyorum. Her boş vaktimde yine bu saçma hayalleri kuruyorum, kendimi artık bozulmuş gibi hissediyorum. Tüm bunlardan kurtulmak için her şeyi yaparım, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

herhangi bir spor dalıyla ilgilen ilgini çeken konularda kitaplar okuyabilirsin kafana uygun arkadaşların varsa onlarla vakit geçir yoksa bulmaya çalış bence ailen senin kötülüğünü düşünmediği için ders çalış diyor geleceğini düşünüyorlar günlük 1 saat bile ders çalışsan yararını görürsün bence

Merhaba, bu son 1-2 aydır kendimi çok kaybetmiş gibi hissediyorum, normal hayat varken ben bütün gün bilgisayar başındayım. Bundan kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum. Boş vakitlerimde keşke hayatım böyle olsaydı şöyle olsaydı diye düşünüyorum. Sürekli düşünüyorum hiç olmayacak hayaller kuruyorum. Kendimi sürekli düzelteceğim diyorum fakat olmuyor, sürekli bilgisayar.
Başındayım bilgisayarla uğramadığım vakitlerde ise telefonda vakit geçiriyorum. Tüm bunlardan kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum, güzel bağımlılıklar kazanmak, kitap okumak ve benzeri şeyleri yapmak istiyorum, ailem sürekli beni ders çalışmam konusunda sürekli uyarıyor gidiyorum odada biraz düşünüyorum gerçekten çalışmalıyım diye fakat sonrasında yine kendimi telefon veya bilgisayar başında buluyorum. Asla olmayacak bu hayallerimi bırakmak, unutmak istiyorum ama bırakamıyorum. Her boş vaktimde yine bu saçma hayalleri kuruyorum, kendimi artık bozulmuş gibi hissediyorum. Tüm bunlardan kurtulmak için her şeyi yaparım, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Spor salonuna gitmekle baslayabilirsin.

PC ve telden oyunlari silebilirsin.

Telefondan Instagram Facebook TikTok gibi seyleri silebilirsin.

Gece yatarken telefonu sessize alip baska odaya koyabilirsin uyandiginda direk saldirma diye.

Erken yatip erken kalkip disarida 1 saat falan yuruyebilirsin iyi gelir.

Kitap okumak icin odak lazim şu an pek kolay gozukmuyor PC telefon azaltinca olur.

Gercekten hayatini degistirmek istersen.

PC'yi sat telefonu sat kendine tuslu dandik tel al hiç bir yere giremezsin ustune bir de memlekete daga tasa vurursan kendini grcmis olsun duzeldin ama cesaret lazim kardesim hayalle olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı