ibrahim5
Femtopat
Daha fazla
Bu sabah (10:30) her zamanki gibi annem kahvaltı için ekmek almamı istedi. Hiç gitmek istemiyordum. İçimde kötü bir his ve üşengeçlik vardı. Giderken bir arabanın altında bir kedi ölüsü gördüm. Normal bir kedi büyüklüğündeydi. Üzgün üzgün ekmeği aldım döndüm. Aradan 2-3 saat geçti bir dışarıya çıkayım dedim arkadaşımı çağırdım biraz dolaştık. Sonra yanımıza 1-2 ay önce taşınan bir kız geldi 7 yaşında. Kedim kayboldu dedi. Sorduk nasıl bir kedi diye özelliklerini söyledi. Ö*en kedi ile aynıydı özellikleri. Evin kedisiymiş ara sıra sabahları dışarı çıkıyormuş. Bu sabah dışarı çıkmış. Kız sabah kalktığında kedi yokmuş. Dışarı çıkmıştır diye düşünmüş. Gelmeyince bize sormuş. Bizde anneni çağırır mısın ona bir şey söyleyeceğiz dedik. Ablası geldi çocuğu uzaklaştırdık ve kedinin ö*düğünü söyledik. Ablası etrafa baktı kan izlerini sordu. Gösterdik. Kedinin fotoğraflarını gösterdi. Emin misiniz dedi aynı kediydi. Kedinin ölüsünü yakınlardaki arsada bulduk. Ablası kıza uzay melek oldu dedi. Ağlamaya başladılar bizde eve geldik bende şu an bu yazıyorum.