Kendimi tipsiz hissediyorum

Herkes yakışıklı olsaydı birçoğu oyuncu aç kalırdı. Yapacak bir şey yok kendine bakacaksın spor yapacaksın.
 
Çirkin insan da var güzel veya yakışıklı insan da.

Eğer sen hayattaki tüm özellikleri, artıları ve eksileri bırakıp sadece buna odaklanırsan mutsuz kalırsın.

Türkiye'nin ekonomik şartlarında zor belki ama kendine yapacak, yaptığında da mutlu olacağın bir şeyler bul. Belli başlı alanlar ile ilgilen, ilgilendiğin alanlarda donanımlı olmaya çalış. İyi para kazanacağın bir meslek edin, hayat kaliteni standartın üstüne çıkar.

Bunların hepsini adım adım yaptığında kendine güvenin gelecektir.

Son olarak unutma, hiçbir şey bir anda olmaz. Zamanla ve adım adım kendine yatırım yap.
 
Tipsizlik görecelidir. "Çok yakışıklıyım be!" dersen kendini iyi hissedebilirsin. İşe yaramazsa, bir cebini yoklarsın. Estetik filan için.
Burnu 10 yerinden kırılmış, 1.10 boyunda, şişko, tek kaş bir kızla çık o zaman. Her şeyin belli bir standardı var. Güzellik görecelidir demek humanizm'den başka bir şey değildir.
 
Burnu 10 yerinden kırılmış, 1.10 boyunda, şişko, tek kaş bir kızla çık o zaman. Her şeyin belli bir standardı var. Güzellik görecelidir demek Humanizm'den başka bir şey değildir.

Görecelidir, bakan gözlere göre değişir. Bahsettiğiniz kızı çok güzel bulmam mümkün. Barbara Palvin'i de çok çirkin bulmam mümkün. Bu dediğiniz sizin güzellik algınıza göre doğru.
 
Tipsiz hissediyorsan öylesindir ama bunun için kötü hissetmemelisin bence. Ben de çirkinim benden daha çirkin birini görünce kendimi avutup mutlu oluyorum maalesef. Kötü bir şey ama böyle yapmadan da mutlu olamıyorum.
 
Görecelidir, bakan gözlere göre değişir. Bahsettiğiniz kızı çok güzel bulmam mümkün. Barbara Palvin'i de çok çirkin bulmam mümkün. Bu dediğiniz sizin güzellik algınıza göre doğru.

Öyle bir şey yok, bir bebeğin sevimli olmasının sebebi bile annesinin onu daha sağlıklı ve daha şevkatli büyütebilmesinden kaynaklanan evrimsel bir çıkarın sonucudur. Çizgi film karakterlerinin gözlerini büyütmelerinin sebebi bile sevimli, güzel görünmesini sağlamaktır, karakterlerin dış görünüşü yapımcılara maddi açıdan daha fazla kazanç elde etmelerini sağlar, bu yüzden günden güne karakterleri güzelleştirirler.
 
Çirkinsen bunu değiştiremeyeceğin için bunu kabullenmen gerek başka bir çaresi yok yada bunun üzerini örtersin çirkinsindir ama komiksindir yada ne biliyim kültürlüsündür falan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı