Kendini badboy sanan ergenler

Bunları yapmayanların ilk ağladığı şey de şudur "ben nazik, anlayışlı erkeğim kızlar neden bana bakmıyor?". Sokak serserilerini bir kenara bırakırsak, bunlara bu şekilde tepki verenlere İngilizcede "nice guy" diyorlar. Kompleksli, özgüvensiz, iyi davrandığı her kızdan içten içe bir karşılık bekleyen umutsuz vakalar.

Evet dediğin iki çeşitte çok kötü ve ikisinden de çok var.
 
+Bu bilişsel evrimini tamamlayamamış beşerler grup halinde dolaşmayı pek severler. Asıl güven kaynakları da gruplarıdır zaten. Ne zamanki grup çil yavrusu gibi dağıldığı vakit birer eniğe dönüşürler.

+Büyük çoğunluğu çubuk kraker gibilerdir. Tek yumrukla Allahlarına kavuşacak tipler. Bu yüzden üstlerinde bıçak, muşta veya çakı taşırlar. Zaten başka türlü neden bir topluluğun içinde kesici alet taşısınlar ki?

+Giyim kuşamları ile sirk palyaçolarına benzerler. Pantolonları ile ayakkabıları arasında kalan çıplak ayak bileği hiç şaşmaz. Pantolonları da dar kesimdir. Çubuk gibi bacaklarını iyice ince gösterir. Yeni nesil badboy'larda bilekte kırmızı bandana görülebilir. Ayrıca nadir olmakla beraber saçlarının ön kısmı kıvırcık olabilir.

+Türkçeleri bozuktur, ses tonları irite edicidir.

+Topluluk önünde ''HIĞAAMUAYĞÜAIMAAA'' gibi çeşitli antik naralar atabilir, küfürler edebilirler. Hiçbir zaman sessiz konuşan, etrafa rahatsızlık vermeyen bir badboy grubu görmedim.

+Sigara içerler tabi ki, hiç kaçar mı? Ancak sigarayı da adabıyla içmezler. Okulda dersin ortasında sigara içerek kızları etkilemeye çalışan bu tek hücreliler hocaya yakalanınca far görmüş tavşana dönerler. Tabi hoca gidince arkasından konuşma cesaretini kendi benliğinin verdiği acizlikle bulurlar.

+Bilişsel evrimini tamamlayamamışlardır bu sosyal primatlar. Belirli bir konuya ilgileri yoktur. Kendi iradeleri ile hobi öğrenmezler. Bütün hayatını karşı tarafı etkilemek üstüne kuran bu kişilerden de aksi beklenemezdi zaten.
 
Merhaba dışarda sokaktayken gördüm kendilerini bir şey sanmış gibi ellerinde sigara içiyorlar insanlara sataşıyorlar hadi bunu bir yana koyuyorum, sen nasıl bir polise seni koruyan adama aynasız diye hakaret edebilirsin? O adamlar şehri korumasa canlarını vermese sen burada değil dağda savaşıyor olurdun, hadi polis den kaçarsın yasakları çiğnersin ya neden bir polise aynasız dersin? bir de ceplerinde bıçak taşıyorlar arayıp polise şikayet etmeliydim neden etmedim diye kendimi suçluyorum.
Velet işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı