Konu sahibinin kalitesiz ürün almasını istemiyoruz ama işte sorun orada :/
Kendisi istiyorsa boş ver.
Konu sahibinin kalitesiz ürün almasını istemiyoruz ama işte sorun orada :/
Bütçesine göre kalitesiz ürün de alabilir. Örneğin 200 TL'si varsa ve kasa almak istiyorsa Rampage'in nispeten kaliteli ürünleri var. Eğer bütçe varsa ve ona rağmen hala kalitesiz ürün önerilmişse bu bütçe için uygun değil diye yorumunuzu belirtirsiniz, gerekli açıklamaları yaparsınız ve konuyu terk edersiniz. Bu şekilde konu sahibi için daha sağlıklı olur. Eğer konu sahibi kaliteli ürün almak istiyorsa zaten size sebebini soracaktır.Konu sahibinin kalitesiz ürün almasını istemiyoruz ama işte sorun orada :/
Raporlayın. Velet hakarettir.Bazıları harbiden sinir ediyor insanı. Marka değil model karşılaştırın diyorum, adam bana "Sen Intel'in kalitesini bilmezsin velet." diyor.
Raporladım, cevap yazmadığına göre yemiştir muhtemelen.Raporlayın. Velet hakarettir.
Sıkıntı bundan ban yemek...@WaIter White her sinir bozucu üye tipi için konu açacaksak daha çok işimiz var. Takmayın bu kadar, göz ardı edin geçin.
Bu bahsettiğim insanlara her gün 2-3 kere rast geliyorum. Örneğin bir kişi, Power Boost kasa ve kronik sorunlu bir SSD öneriyor ve doğal olarak kızgın atıyorum. Daha sonra atar gider yapıp hâla hatasını kabul etmiyor. Kanıtlarla anlatıyorum, geçiştiriyor. Cidden ekrana kafa atasım geliyor. Bir de konu açıp, yardım edene bir şey öğretmeye çalışanlar var. Bir işlemcinin darboğaz yapmayacağını söyleyip, videolar ile destekliyorum. Konuyu açıp yardım isteyen kişi bana ters yapıyor. Bu konuyu açmadan önce ise kötü sistem öneren birine kızgın attığım için "derdin ne?" dedi. Ben de doğal olarak cevap verdim ve gereksiz mesajdan ceza aldım. Artık cidden sıkıldım. Göz ardı et et bitmiyorlar. Çıldırasım geliyor. Bir de üstüne ceza yiyorum. Biraz içimi dökmek için açtım bu konuyu. Neyse, umarım bir daha böyle tiplere denk gelmem. İyi forumlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.