Kıbrıs'ta internet nasıldır?

"İlk sene 9000" Aylık tutar 9k değil mi? Yoksa Yıllık elektirik+internet+su+kira mı 9k? Bir de ilk senende nasıl 3 kişi buldun :D
9000 yıllık. Ev kirası + internet + su + sabah kahvaltısı + akşam yemeği (catering şirketiyle anlaştık) = 9000 TL/yıl ödedim.

İlk senemde ben bir dernek yardımıyla kalacak ev buldum. Dernek evi kiralıyor, yeme içme elektrik su gibi temel ihtiyaçları sunuyor ve bunu ödemek için senden para alıyor. Biraz dinin ağır bastığı bir yer fakat politik olmadığı müddetçe çok umurumda olmadığı için derneğin sunduğu bu imkandan yararlandım. Evdeyim ve ucuz, ayrıca dinin ağır bastığı bir yer olduğu için herhangi bir sorunlu kişilikle karşılaşmayacağımı düşünmüştüm, öylede oldu

. Bu senede kaldığım evi dernek tuttu. Önceki sene apartman olduğu için daha organize bir durum vardı, bu sene müstakil evde kalan 4 kişi olduğumuzdan daha normal ev arkadaşları gibiydik. Hep beraber para toplaşıyoruz, yemek işlerini bölüşüyoruz vs vs.

9000 yıllık. Ev kirası + internet + su + sabah kahvaltısı + akşam yemeği (catering şirketiyle anlaştık) = 9000 TL/yıl ödedim.

İlk senemde ben bir dernek yardımıyla kalacak ev buldum. Dernek evi kiralıyor, yeme içme elektrik su gibi temel ihtiyaçları sunuyor ve bunu ödemek için senden para alıyor. Biraz dinin ağır bastığı bir yer fakat politik olmadığı müddetçe çok umurumda olmadığı için derneğin sunduğu bu imkandan yararlandım. Evdeyim ve ucuz, ayrıca dinin ağır bastığı bir yer olduğu için herhangi bir sorunlu kişilikle karşılaşmayacağımı düşünmüştüm, öylede oldu

. Bu senede kaldığım evi dernek tuttu. Önceki sene apartman olduğu için daha organize bir durum vardı, bu sene müstakil evde kalan 4 kişi olduğumuzdan daha normal ev arkadaşları gibiydik. Hep beraber para toplaşıyoruz, yemek işlerini bölüşüyoruz vs vs.
Senin için çok iyi olmuş ama ateist biri olarak din konusunda üzüldüğüm tek nokta plabilir :D yapıcak bir şey yok bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Lau'de okuyan, Lefke'de kalan biri olarak hemen açıklayayım internetin nasıl olduğunu;
Öncelikle altyapı yok. Var olanda çok eski. Haliyle firmalar altyapıya yatırım yapmaktan vazgeçmişler. Erişim noktalarıyla internet sağlıyorlar, bir nevi çanak. Alabileceğin maksimum hız 20 down, 4 up ödenebilir fiyatlar içerisinde. 150-160 liraydı lifecell (Turkcell alt markası). Nethouse gibi firmalar çok daha pahalıya denk geliyor.

Eğer lifecell alıyorsan ve oyunlarda düşük gecikme istiyorsan, ek ücret ödeyip oyuncu paketine geçmen gerekiyor. P2p bir bağlantı sağlanıyor. Sana özel bir erişim noktası kanalı açılıyor, böylece çevrede aynı erişim noktasının kullanıcılarının bağlantıları senin bağlantının gecikmesini etkilemiyor, eğer almazsan gecikme epey yüksek oluyor. Ben Valorant'ta oyuncu paketi olmadan 70-100, oyuncu paketiyle 25-30 ms alıyordum. Fiyatlar için web-sitelerini gezmen lazım, güncel fiyatları bilmiyorum. Sürekli artıyor ne yazık ki. Mobil hat ile internete bağlanmayı unut. Hala 3G kullanıyorlar, yetmiyormuş gibi hayvani derecede bir gecikme var.

Laü taraflarında internetten gelişme var mı?

Kral selamlar hala bir gelişme var mı internette? Bir de Akdeniz evlerindeki internet nasıl bir bilgin var mı?
3 sene önce Akdeniz evlerinde kaldım ve internet çok kötüydü. Şuan nasıl bilmiyorum ama yine çok kötüdür muhtemelen 😂. Genelde kimsenin kullanmadığı saatlerde yine oynanabilir oluyor oyunlar için(yine stabil değil ancak nispeten daha iyi) onun dışında kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı