Kıl dönmesi (Lay Open) ameliyatı deneyimi nasıl?

İz aşırı az, hatta temiz tutarsan iz yok.
Rahatladım.

4 tane yeteceğini hiç sanmıyorum. Her pansumanda kullanılacağı için sizi 4 gün götüreceği belli. Benim bile bir buçuk ay pansumanım sürdü. Sizin daha fazla sürecektir açık ameliyat olduğunuz için. Neyse sonrasında yazdırırsınız tekrardan.
Doktor yeter dedi bende sanmıyorum. Pansuman yapan doktor kaç tane isterse o kadar alacağım.

Keşke görseydim mesajınızı. Lay open oldum. 12. gün ve hala aynı boyutta yara. Annem yapıyor pansuman ve boyutu parmak kadar. Pişmanım özelde olmadığıma ya da tam araştırmadığıma. En iyi yöntemler lazer, mikro ve birkaç teknik daha. Keşke bunlardan birini olsaydım. Aynı gün kalkıp eve gidiyorsun sıkıntısız. 12 gündür duş almadım sırtüstü yatamıyorum zaten 2 3 gündür de yavaş yavaş oturmaya başladım ağırdan. Yürüme sıkıntı olmuyor. Lavabo zaten zor. Çok sert ya da acı şeyler yiyemiyorum. Sizin ki tam olarak ne kadar boyuttaydı yaranız ve 6 aydır nasıl kapanmadı?

İnternette araştırmama rağmen lazer tedavi fiyatlarını bulamadım ortalama lazer tedavi fiyatları ya da kristalize fenol trdavisi fiyatı nedir bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı