Bro kaç TL maaş veriyorlar? Değiyor mu yani? Ayıp insanlar sana sövüyor, sen malum işi yapanlardan beter olmuşsun.
Bana adam gibi bir aday söyle.
Amaaan, zaten kazanacağız.
Son düzenleme:
Bro kaç TL maaş veriyorlar? Değiyor mu yani? Ayıp insanlar sana sövüyor, sen malum işi yapanlardan beter olmuşsun.
Malum kişiye ve HDP'ye vermediğin sürece - ki HDP'ye Troll olsan bile oy vermezsin diye düşünüyorum verir miydin oy sen? -Bana adam gibi bir aday söyle.
Amaaan, zaten kazanacağız.![]()
Kardeşim sen malum kişiye oy vermemizi istiyorsun. Neden oy verelim biz bu adama? Karşısında olacak 1.5 iskender bu kadar zarara sokmaz sokamaz bizi. Ancak bu adam zarara sokuyor.@ChaosBoost, soruya soruyla karşılık vermeyeceksin. Doğru düzgün aday bulursanız haber edin.
Kendi düşüncemi herhangi bir şeye zarar vermeden belirtiyorum. Zırlamaya gerek yok minik dostum. Evet, kazanmalılar. Kazanacaklar da.
O yüzden vermeyeceksin malum kişiye. Zararı veren o, hala zarar vermeyelim diyorsun. Git olmadı Mansur Yavaş aday olursa ona oy ver. Git İnce'ye oy ver. Ama bu ülkenin ağzına edenlere oy verme.@ChaosBoost, gayet normal adaylar? Güldürme beni. Dediğim gibi keyfi değil mecburi. Güzel ülkemize yazık etmeyelim.
O yüzden vermeyeceksin malum kişiye. Zararı veren o, hala zarar vermeyelim diyorsun. Git olmadı Mansur Yavaş aday olursa ona oy ver. Git İnce'ye oy ver. Ama bu ülkenin ağzına edenlere oy verme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.