Kılıçdaroğlu'nu neden sevmiyorsunuz?

Ben CHP'li değilim ama bence Kılıçdaroğlu mütavazi, hak yemeyen, her kesimi kucaklayan, bağırıp çağırmayan çok beyfendi bir adam. Son belediye seçimlerinde büyük başarı yakaladı ama bence en büyük başarısı CHP'yi değiştirmesi ve Cumhuriyet ayarlarına yakın konuma getirmesi. Eski CHP cidden çok kötüydü. Statükocu, yobaz ulusalcı, değişime kapalı, başkalarını hor gören, küçümseyen bir yapıya dönüşmüştü CHP ve bunu bir nebze Kılıçdaroğlu kırdı. Ben açıkçası CHP'li olmamama rağmen Kılıçdaroğlu'nu beğeniyorum. Ha bu arada siyasetin gençleşmesi de taraftarıyım. Şuan bu gece doğan sonuçtan oldukça memnunum. Güzel günlerin bizi beklediğini umuyorum.
 
Partiye nerede örgüt sempatizanı, solculuğu azınlık milleyetçiliğine çevirip Atatürk'e laf atanı hatta adını bile söyleyemeyeni, bulunduğu konumla cebini dolduranları getirip hiçbirisine de partiye destekleri var diye ağzını bile açamaması. Bu adam Türk tipi SJW, yersen. "Helalleşme" adı altında kayışı koparanlardan.

Sezgin Tanrıkulu gibi sempatizanları, İlgezdi'ler gibi rüşvetçileri partiden şutlamadığı sürece bu adama sevgi ve sempati duymam. Oyumu da sırf Akşener'in hatrına alacak zaten.
 
Merhaba hiçbir siyasi görüşüm yok. Malum parti olmasın yeter diyorum sadece. Ama kılıçdaroğlunu çoğu kişi sevmiyor ve dalga geçiyor sebebi nedir?

Çok daha iyi adaylar varken koltuk sevdalısı olması yüzünden Ekrem başkan veya Mansur Yavaş daha iyi bir adayken sürekli kendi cb olmak istedi ve öylede oldu kendisi şu anki hükümetten iyi ama daha iyisini elde etme şansımızı tamamen silip atıyor.
 
Böyle bir insan sevilmez mi?

ssqgxfkn1iv81.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı