Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero - Fight Kulüp

Ben biraz yabancıyım bu arkadaşlara ama şarkı çok kötü olmuş. Hele o nakarat nedir ya. Hiç mi dinlemediniz bu adam ne söylüyor, nasıl söylüyor diye. Ben Fero'nun kısmında da birazcık This Is America esintileri var.
 
Ben biraz yabancıyım bu arkadaşlara ama şarkı çok kötü olmuş. Hele o nakarat nedir ya. Hiç mi dinlemediniz bu adam ne söylüyor, nasıl söylüyor diye. Ben Fero'nun kısmında da birazcık This Is America esintileri var.
Aynen nakarat o kadar kötü olmuş ki.
Ceza, bu nedir abi? Piyasada bu ikisinden çok daha kaliteli adamlar varken niye Ben Fero ve Ezhel gibi üçüncü sınıf rapçilerle şarkı yapıyorsun anlamadım.
Aslında Ezhel hafiften Ais havası verdi gibi.
 
Ceza olduğu için 2/10. Ceza hariç hepsini at çöpe gitsin. Ezhel'de Ais havası var diyenlerde kendilerini kandırmasın. Nerede Limit Yok şarkısındaki, Sekiz 2'deki Ezhel, nerede şuanki Ezhel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza olduğu için 2/10. Ceza hariç hepsini at çöpe gitsin. Ezhel'de Ais havası var diyenlerde kendilerini kandırmasın. Nerede Limit Yok şarkısındaki, Sekiz 2'deki Ezhel, nerede şuan ki Ezhel.
Hafiften dedim zaten. Benim düşüncem bu şekilde. Lolo'dan sonra farklı geldi. Sen böyle düşünmüyorsan bana atıfta bulunarak yapmazsan daha iyi olur.
 
Hakan dışında güzel olmuş aslında. Köpürürsün gluk gluk nedir abi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Normalde fero dinlerim ama fero kötü söylemiş zaten hakanı hiç söylemeyeceğim ikisi dışında şarkı geyet iyi.
 
Ceza gibi bir sanatçının "gluk gluk gluk fayt kulub" sözlerini gördüğünde yok abi ben bu şarkıya feat falan yapmam sözlere bak demesi gerekirdi. Şaka mı yahu bu? Rezalet parça.
Ceza çok büyük yanlış yaptı ya ezhel ve fero ne ya zaten şarkı da çok kötü. Bunun üzerine Norm Sago Defkhan feat atsa efsane olur :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı