Kilo alamıyorum

maykıll

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
3.080
Makaleler
3
Çözümler
3
Artık kafama çok takmaya başladım çevremden kalp kırıcı sözler alıyorum hep. 17 yaşındayım 184 boyum var ama 50 kiloyum hiçbir sağlık sorunum yok ama kalp kırıcı sözler artık çok bitiriyor beni. Ben nasıl kilo alabilirim yemek yemem normal.
 
Fitnessa gitmek en kolay cozum. Sporuna ve yemegine dikkat ettikten sonra onunde bir engel yok. Aylar icinde normal kilolara gelirsin. Kas kutlesi edinmek kisiden kisiye degisse de yillarini alir.
 
Hocam 2 ay fitness a gittim ve sadece 1 kilo alabildim ama belirli sorunlar vardı o yüzden bıraktım supplement almadım
Hocam 1.84 boyunda 50 kilo olmanız normal değil eğer doktora görünmediyseniz doktora görünmenizi tavsiye ederim
Gittim her doktorlar normal genetiktir diyor
 
Yemek yemen normal ise kilo alamaman şaşırtıcı değil gün içinde yaptığın aktivitelere göre yaktığın kaloriyi hesaplayıp bunun yüzde ellisinden fazla kalori alman gerekir. Eğer gün içinde gerektiği kadar yemek tüketemiyorsan öğün olarak veya yemeğin yanında gainer tüketebilirsin.
 
Hocam 2 ay fitness a gittim ve sadece 1 kilo alabildim ama belirli sorunlar vardı o yüzden bıraktım supplement almadım

Gittim her doktorlar normal genetiktir diyor

Zaten hızlı kilo almakta hızlı kilo vermekte zararlı. Sağlıklı bir kilo alımı istiyorsanız günlük harcadığınız kaloriden %20 - %25 civarı fazla kalori almanız gerekir. Bunu spor yaparak ve günlük makro takibinizi izleyip belli aralıklarla kendinizi hassas tartıda takip ederek devam ettirmelisiniz. Duruma göre olabildiğince az kardiyo yapmanız veya hiç kardiyo yapmamanız gerekebilir. Tabi bunları kas kütlesi olarak almak istiyorsan yapmalısınız. Sağlıksız kilo alma yöntemleriylede kilo rahatlıkla alabilirsin ama bıngıl bıngıl yağ sallanabilir.
 
Tavsiyem akşam ve geceleri çok yemen. Akşam ve geceleri metabolizman yavaşlamaya başlar bu yüzden kilo alman hızlanır. Yağlı ve fastfood ürünler tüketirsen kilo alman iyice hızlanır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı