Bende hiçbir etki yaratmıyor abur cuburHer gün abur cubur ye illa kilo alırsın![]()

Bende hiçbir etki yaratmıyor abur cuburHer gün abur cubur ye illa kilo alırsın![]()
Şaka amaçlı söylemiştir diye düşünüyorum. Çünkü akıl bilinci yerinde olan birisi abur cuburun kilo aldırmasıyla diğer sağlık problemlerinide beraberinde getirdiğini bilir diye umuyorumŞu iki yorumu görünce gözüm karardı. Tamam bol ekmek yemesi yine de yanlış fakat kabul edilebilir; ama her gün abur cubur ye illa kilo alırsın nedir ya? Bu tarz konulardan süresiz yasaklanman gerekiyor.
Onuda yaklaşık 15 gün yedim sonralardan canım istememeye başladı. Peki siz hangi ölçülerle tükettiniz bunu?Bir öğün bebe bisküvisi (kalori bombası) ye. Sütle mama şeklinde yiyebilirsin tadıda güzel. Göbeklenme olmaması için spor da yapabilirsin. Bu şekilde 1 ayda 4 kilo almıştım.
Bir tabak süt ve içine yeteri kadar bisküvi kırıp mama haline getirip yiyordum.Onuda yaklaşık 15 gün yedim sonralardan canım istememeye başladı. Peki siz hangi ölçülerle tükettiniz bunu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.