Kilo almak için takviye önerisi

Hocam 65kgdan 90kg a çıktım ve her yolu denedim. Tek işe yarayan kusana kadar dikkat etmeden yemek yemek zaten bir süre sonra alışıyorsun.

Denedim başarılı olmuş olsaydım bu kiloda olmazdım 😂
Bu arada Samsunlu musunuz?

Aleykümselam bende merkezdeyim. Tat olarak çok absürt şeyler almadıkça pişman olmazsın.

Ya mama kullanıyordum bu yaşlılara verilenlerden onda muzluyu seviyordum ama bu tozda tat farklıdır diye düşünüyorum çikolata en çok satılanmış sonra muz sonra çilek karar veremedim

@emircanunlts

@cinar_yasarrr

Sizce Hardline Progainerdan daha iyi olan ürün hangisidir? 1.5kilo için bütçem 1k. 3 kilo için 1.5kya çıkabilirim

Son düzenleme:
Başka bir konuda etiketlemişsiniz ancak tam anlayamadım. Aroma için mi sormaktasınız ?

Başka bir konuda etiketlemişsiniz ancak tam anlayamadım. Aroma için mi sormaktasınız?

Öncelikle Marka önerisi olarak ayrıca aroma önerisi olarak sanırım siz çikolata kullanıyorsunuz sanırım. Hardline progainerdan daha iyi bir ürün var mıdır bu fiyat bandında?

Öncelikle Marka önerisi olarak ayrıca aroma önerisi olarak sanırım siz çikolata kullanıyorsunuz sanırım. Hardline progainerdan daha iyi bir ürün var mıdır bu fiyat bandında?
Hocam gainer almanızı önermem, ben şahsen gereksiz olduğunu düşünüyorum sıkıntınız yoksa. Kaç aydır ypaıyorsunuz ve boy kilo ne?

Hocam gainer almanızı önermem, ben şahsen gereksiz olduğunu düşünüyorum sıkıntınız yoksa. Kaç aydır ypaıyorsunuz ve boy kilo ne?

Günlük kalori ihtiyacımı karşılayamıyorum senelerce denedim. 22 yaş 174 boy 46.5 kilo. Spora pazartesi başlayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı