Kilo almak istiyorum

Mfurkan54

Femtopat
15 yaşına yeni girdim. Kilom 50 boyum 1.73 civarı. Kaburgalarım sayılıyor, kemiklerim çıktı, çıtlıyor her yerim. B12 eksikliği mi var bir sorun mu varda kilo alamıyorum bilmiyorum. Öyle 1 ayda kilo alayım derdi değil de 1 yıl olsun 60-65 kiloya çıkayım. Sonra vücut da çalışırım da, sağlıklı olarak nasıl kilo alacağım.

15 yaşına yeni girdim. Kilom 50 boyum 1.73 civarı. Kaburgalarım sayılıyor, kemiklerim çıktı, çıtlıyor her yerim. B12 eksikliği mi var bir sorun mu varda kilo alamıyorum bilmiyorum. Öyle 1 ayda kilo alayım derdi değil de 1 yıl olsun 60-65 kiloya çıkayım. Sonra vücut da çalışırım da, sağlıklı olarak nasıl kilo alacağım.

Sağlıklı kilo almak için "Diyetisyen" vs. gitmeniz, en doğru seçim olacaktır.

Tek oturuşta 2 büyük boy Pizza yediğiniz zaman bile etki etmiyor mu? Bence her gün böyle deli gibi yemek yemek sizi şişirir. :D

Ama siz yine de bir diyetisyene görünün, burada verilecek tavsiyeler pek iş görmez; sadece fikir oluşturur.

Günlük alman gereken kaloriyi hesapla, ve alman gereken kalorinin üzerine çık. Kendine diyet listesi bile hazırlayabilirsin. İnternette binlerce video ve bilgiler var. Eğer cidden bir sonuç alamazsan diyetisyene git.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı