Shao Kahn
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Dövüşçü :D
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller. Ben 1.84 boyunda 16,5 yaşında 86 kilo bir gencim. Sorunum şu ki, benim karın ve bacaklarda kilolarım var. Diğer bütün vücudum zayıf gözüküyor. Arkadaşlarım "fitness","vücut geliştirme" gibi sporları yapmamamı söylüyor. Nedenini sorduğumda ise "kasların gelişeceği için bu sefer kas olarak kilo alırsın ve o kilo olur 95-100" diyorlar. O zaman bende dövüş sporlarına yönelirim diye düşünüp tekvandoya gitmeye karar verdim ve aradan 2 hafta geçti. Hala kilo kaybım yok aksine 237 gram almışım. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. İsimlerini tam olarak bilmesem de yağ yakıcı "whey" denen tozlardan mı yutsam, yoksa fitness'a başlayıp ek olarak gıda takviyesi mi alsam bilemedim. Beslenme konusunda deseniz genellikle kahvaltı yapmıyorum. Uyku düzenim bozuk olduğu için sık olarak gece 3 gibi yatıp öğlen 2:30 gibi kalkıyorum. O saatlerde de yemek yiyesim olmadığı için akşam 7-8 gibi karnım acıkıyor. Akşam 7-8 gibi bayağı bir yemek yiyorum ve tekrardan gece 3 gibi yatıyorum. Günüm hep böyle bir döngü içerisinde oluyor. Sizce uykumu düzene soksam, sabah protein ağırlıklı gıdalar alsam, akşam ise hiç bir şey yemesem kilo verebilir miyim ? Bunu sormamın nedeni daha önceden denemiş olmam ve tekrardan fazlasıyla kilo almış olmam. Anlayamadım gitti. Spora başlayayım diyorum daha da çok kilo alırsın diyorlar. Diyet yapıyorum, akşam bir şey yemiyorum daha da fazla kilo alıyorum. Eğer benim gibi kilolu iken fitness'a veya vücut geliştirmeye başlamış Technopat Sosyal üyeleri bana tecrübelerini paylaşıp yardım ederlerse çok sevinirim. İyi sosyaller, iyi sporlar arkadaşlar 
Son düzenleyen: Moderatör: