Kilo verememek

zorkralx3

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yaş 26 ne yapsam ne etsem iyi kötü 1 veya 2 haftada 3 4 kilo veriyorum sadece 1 ögün caetmail yapınca hoop verdiğimin fazlasını alıyorum bu durumdan çok sıkıldım hiçbir diyetisyen de çözemedi bu durumu ne yapmam lazım sporda ağırlık kardiyo çok sıkıldım yürüyüş yapmak daha güzel geliyor -20 kilo vermek istiyorum salonda -15'ler verene şahit olduklarım da oldu adamın yaptıklarını bende yapıyorum olmuyor sebebi nedir arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var başarmak istiyorum. Nerede hata yapıyorum?

Cheat meal denen durum bana kalırsa saçmalıktan ibaret geliyor. Yani doğru düzgün giden bir diyette sıkılıp saçma sapan junk food yiyince yaptığın diyetin bir mantığı bile yok. Kilo vermek istiyorsan kalori açığı oluşturacaksın ve aktif bir yaşamın olacak bundan sonra kilo veremiyorum diyemezsin çünkü mantıken vermen gerekiyor ayrıca sen o aldığın kiloları 1 veya 2 haftada mı aldın ki anında erisin gitsin istiyorsun bu bir süreç ve bu şekilde devam ettireceksin.

Merhaba arkadaşlar.

Yaş 26 ne yapsam ne etsem iyi kötü 1 veya 2 haftada 3 4 kilo veriyorum sadece 1 ögün caetmail yapınca hoop verdiğimin fazlasını alıyorum bu durumdan çok sıkıldım hiçbir diyetisyen de çözemedi bu durumu ne yapmam lazım sporda ağırlık kardiyo çok sıkıldım yürüyüş yapmak daha güzel geliyor -20 kilo vermek istiyorum salonda -15'ler verene şahit olduklarım da oldu adamın yaptıklarını bende yapıyorum olmuyor sebebi nedir arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var başarmak istiyorum. Nerede hata yapıyorum?
Herkesin vücudu, genetiği bir olmuyor maalesef. Başkalarının yaptığı şeylere bakıp kendi üzerinde uygulamaya çalışmamalısın. Öncelikle vücuduna günde girmesi gereken kalori miktarını bilmelisin, daha sonrasında günlük alman gereken kalori miktarının altında bir kalori almalısın. Cheatmeal yaptığında ne yediğin ve ne kadar yediğin çok önemli. 2 haftada 3-4 kilo verdiğini söylemişsin. Bunu hangi düzeni uygularken yaptıysan ve o düzende eğer sağlıklı bir şekilde kilo verdiysen o düzende bir profesyonel veya diyetisyen eşliğinde devam etmelisin.
Eğer güzel ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladıysan, çok abartmadan cheatmeal yapabilirsin.

Merhaba arkadaşlar yazım yanlışı yaptığım için cevap veremedim spor + diyet kafamda oturttum ve devam ediyorum D vitamıne alerjim var masa bası çalısıyorum güneşe fazla çıkamıyorum ama eczaneci arkadaş multıvitaminler günlük alman gereken vitamınler dedi depolanabılır D vitamını olmadıgından bir şey olmaz kullan dedi harıcı D vitamini kullanırsan onlar depolanır oldugundan alerjı yapabilir dedi sizce ne yapalıym.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı