Kilo Veremiyorum

Ne kilo vermesi? Kilo alman gerek. Cılızsındır sen. Göbeğin varsa o göbek kilo vermeyle gitmez.
İşte yağlı cılızım yani. Bu arada konu güncelliğini koruyabilir, kilomu koruyorum fakat bacak, göbek ve kalça bölgesinde yağlanma var. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Nasıl sağlıklı kilo alacağım?

İşte yağlı cılızım yani. Bu arada konu güncelliğini koruyabilir, kilomu koruyorum fakat bacak, göbek ve kalça bölgesinde yağlanma var. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Nasıl sağlıklı kilo alacağım?

Spor salonunda ya da imkanın varsa olimpik havuzda yüzmeni öneririm. Yüzme en faydalı sporlardan biri. Yüzemiyorsan düzenli koşabilirsin. Aşırı karbonhidrat tüketmekten kaçın protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Hareketsiz kalmaman gerek. Fitness'a başlayabilirsin ayrıca.

Spor salonunda ya da imkanın varsa olimpik havuzda yüzmeni öneririm. Yüzme en faydalı sporlardan biri. Yüzemiyorsan düzenli koşabilirsin. Aşırı karbonhidrat tüketmekten kaçın protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Hareketsiz kalmaman gerek. Fitness'a başlayabilirsin ayrıca.
Bence kas yapın. Hem kas yağdan daha ağır olduğundan kilonuz artacak, hem de kilolu görünümünüz kaybolacak, daha sıkı olacaksınız.
Barfiks, şınav mekik vs. yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı