Kilo Veremiyorum

Çok doğru söyledin dostum. durağan bir hayatım var. Çok yemek seçiyorum. Abur cubur da çok yerim. Çok fazla karbonhidratlı yemekler yerim. Şeker alımımda fazladır. Göbek ve kalçadaki yağları eritmek için ne önerirsin?
Kardeşim neden anlamıyorsun bilmiyorum ama kilon iyi sen spor yapmayı hayatına sok yağları kasa çevir daha iyi vücudun olacaktır.

@Batina Çok haklısın, sağdan soldan alınan bilgilerle insanların hayatını riske atmaması gerekir. Yalnız şöyle bir şey söyliyim, bu insanlar tarafından tecrübe edilmiş bir şey, şeyini çıkarmayana kadar riskli bir durum değil. İstiyen 16-18 saat yemiyebilir, istiyen normal oruc gibi yapabilir, açlık ödemi atan bir şey.
Ben yapıyorum, sağlık problemi yaşamadım, daha da dinçleştim. Risk var mı? Şu ana kadar yaşıyanı görmedim, kendini garantiye almak istemiyenler yapmasın.. Haklılar da.

Ben de birkaç kez 36 saatlik oruçlardan sonra bir kez 60 saatlik tutmuştum :) Yüksek tansiyon hastasıyım. Daha uzun süreler konusunda bana gerçekçi ve faydalı olacağına dair bazı bilimsel kanıtlar gösterilmeden devam etmemeyi seçtim.

Ayrıca sağlık problemi o anda olmayabilir ama hangi organlara ne kadar faydalı veya ne kadar yıpratıcı bir durum oluştuğunu bilemiyoruz.

Bu yüzden vücudumu deneme tahtası olarak görüp riskli sularda yüzmek istemedim açıkçası.

Biliyorsunuz bu kilo olayları insanları çok etkiliyor ve bu yüzden yeterince araştırmadan bazı şeyler tüketip sağlığından olan insanların haberlerini ara sıra görüyoruz.

Ben bu vebalin altında kalmak istemem açıkçası.

Dostlar yaşım 17. boyum 1,75 kilom 65. kilo vermek istiyorum fakat veremiyorum. Ufak da olsa göbek var. Beslenme düzenim çok farklı. Çok yemek seçiyorum genellikle karbonhidratlı yemekler(tavuk, et. ) Yiyorum. Hiç sebze falan yemiyorum. Dostlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum. :)
Dostum benim yaşım 16, 1.81 boyundayım ve 105 kiloyum. Göbek dediğin şeyin kiloyla alakası yok, babam 70 kilo kupkuru bir adam ama göbeği var. Göbek kilo vermekle gidecek birşey değil. 65 Kilo çok ideal yaşına ve boyuna göre, göbek eritmek için yapman gereken şeyler başka.

Dostlar yaşım 17. boyum 1,75 kilom 65. kilo vermek istiyorum fakat veremiyorum. Ufak da olsa göbek var. Beslenme düzenim çok farklı. Çok yemek seçiyorum genellikle karbonhidratlı yemekler(tavuk, et. ) Yiyorum. Hiç sebze falan yemiyorum. Dostlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum. :)
Kilo vermene gerek yok yağlı besinler tüketmemelisin. Tavuk eti yerine balık veya kırmızı et tüketmelisin. Sebze yememek etten alacağın proteini sindiremezsin demek daha dengeli bir diyete girmelisin. 300Gr yeşilliğin yanına 50Gr et bile yeterli. Beyaz ekmek tüketme, tam buğday veya tam tahıllı ekmeklerden ye tuzdan uzak dur şekerde bir zehirdir bunu unutma

Ben 105 kiloyum ama tek belden aşşağısı kilolu. Onun haricinde hiç göbeğim yok. Göbeğin kiloyla pek alakası yok ya, zayıf insanda bile oluyor. Beslenmeyle alakalı biraz. Benim göbeğim en son 4-5 yıl önce vardı, sonra eridi kendiliğinden.

Ne oluyor kardeşim ne bu tantana

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 36
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı