Kilo Verirsem İstediğim Telefonu Alacağım

Bence her şey alışkanlık edinmekte bitiyor. Ben akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyorum. Ama kilo vermeye yaramıyor tabi. Fazla terlemediğim için galiba. En sevdiğim şarkılardan bir liste yaptım. Listem her gün genişliyor. Atıyorum telefonu cebine, takıyorum kulaklığı, başlıyorum yürümeye. Artık alışkanlık oldu. Dışarı çıkmasam bile evin içinde bu şekilde dolanıyorum. Ama sen biraz daha hızlı hararetli koşup iyice terleyebilirsen benim gibi olmaz. Kilo da verirsin.

Bisiklet işe yarar mı sizce?

Evet bisiklet güzel bir spor:) Ama tempolu sürmeniz lazım.
Bence her şey alışkanlık edinmekte bitiyor. Ben akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyorum. Ama kilo vermeye yaramıyor tabi. Fazla terlemediğim için galiba. En sevdiğim şarkılardan bir liste yaptım. Listem her gün genişliyor. Atıyorum telefonu cebine, takıyorum kulaklığı, başlıyorum yürümeye. Artık alışkanlık oldu. Dışarı çıkmasam bile evin içinde bu şekilde dolanıyorum. Ama sen biraz daha hızlı hararetli koşup iyice terleyebilirsen benim gibi olmaz. Kilo da verirsin.

Ne kadar zamandır yapıyorsunuz? İlk zamanlarda kilo verdiniz mi? Eğer ilk zamanlarda verip sonra bitti ise muhtemelen vücudunuz adapte olmuştur. Birde yağ oranını bir noktadan sonra azaltmak kolay olmuyor onla alakalı olabilir:)

Bunun dışında aklıma geldi. Oruç tipi bir diyet yapmanız işe yarayacaktır. Bu diyetlerde en çok işe yaramasının sebebi ara öğün yapmadığınız için gereksiz besinleri daha az yemeniz. İntermittent fasting diye aratırsanız bulursunuz. Birde bu yöntemde de kalori alımınıza dikkat etmeniz lazım.

Bunun dışında aklıma geldi. Oruç tipi bir diyet yapmanız işe yarayacaktır. Bu diyetlerde en çok işe yaramasının sebebi ara öğün yapmadığınız için gereksiz besinleri daha az yemeniz. İntermittent fasting diye aratırsanız bulursunuz. Birde bu yöntemde de kalori alımınıza dikkat etmeniz lazım.

İşiniz ney merak ettim, sağlık ve diyet bilginiz sıfır ama öneri veriyorsunuz. Diyette öğün sayısı en az iki olmalı ve bunlardan biri kesinlikle sabah kahvaltısı (10 gram süzme peynir ve su gibi) olmalı.

Umarım zayıflayıp fit bir görünüme kavuşursunuz.:)

(Konu ile ilgisi yok fakat bir konu içinde de size bildirmem gerekiyordu. Avatar fotoğrafınızı değiştirebilirmisiniz? @Handsome Reis Görünce içim bir tuhaf oluyor. Fotoğraf üzerinde oynanmamış sevimli bir pisicik koyun yine. :kedi:)

İşiniz ney merak ettim, sağlık ve diyet bilginiz sıfır ama öneri veriyorsunuz. Diyette öğün sayısı en az iki olmalı ve bunlardan biri kesinlikle sabah kahvaltısı (10 gram süzme peynir ve su gibi) olmalı.

Sadece gülüyorum. Öğün sayısı en az iki mi olmalı? Hadi canım metabolizman mı yavaşlar? Bir şey bilmek için illede okul okumak gerekli değil. Bu kişinin sağlık sorunları yok olarak kabul ediyoruz, çünkü belirtmemiş. Yoksa tavsiye vermezdim mesela. Onun dışında yazdığım diyet tipi dünyada kabul görmüş bir diyet tipi araştırdın mı da bana haberlerdeki diyetisyenlerin söyledikleri ile geliyorsun?
Düzenleme: Bazı kelimeler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı