Kilo vermek için kardiyo gerekli mi?

Gün boyu ne yiyordunuz hocam? Öneriniz var mı?

Yemiyordum :D Ciddi ciddi neredeyse hiç yemiyordum. Günde 2 öğün (sabah akşam) ev yemekleri yiyordum (annem ne yaparsa) ve haricinde su hariç hiçbir şey almıyordum. Yediklerimi de bir porsiyon olarak yiyordum. Şu sıralar abur cuburla biraz içli dışlı oldum, yine bu şekilde beslenmem gerekli.

Yemiyordum :D ciddi ciddi neredeyse hiç yemiyordum. Günde 2 öğün (sabah akşam) ev yemekleri yiyordum (annem ne yaparsa) ve haricinde su hariç hiçbir şey almıyordum. Yediklerimi de bir porsiyon olarak yiyordum. Şu sıralar abur cuburla biraz içli dışlı oldum, yine bu şekilde beslenmem gerekli.

Anladım hocam 🙃 ama çok sağlıksız olmaz mı öyle hocam.

Anladım hocam 🙃 ama çok sağlıksız olmaz mı öyle hocam.

Ben 19-20 yaşlarındayım. Anlatmak istediğim şu ki kilo vermek bu kadar kolay. Küçük, ergenlik yaşlarında kesinlikle kendinizi kasmayın, yediklerinizden kısmayın. Kilo verdim diye kızlar kapımda sıra olmadı 😂

Sen normal olarak spor salonuna git ağırlık çalış kas oranını yükselt böylece güzel bir görünüme kavuşursun. Kilo vermek mantıklı değil senin durumunda,şu anda yapman gereken kas oranını arttırman. Tabii ki antrenman sonrası kardiyo yapabilirsin. Ama kilo vermeyi takma bu kadar kafana.aTüm bunları sağlığına dikkat ederek yap.
Hocam spor salonuna gitme şansım yok maalesef. Sadece vücut ağırlığı ile çalışabilirim. O da kas kütlesini ne kadar arttırır bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı