Kilo vermek için koşu bandında koşmaya gerek var mı?

rexnqwi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kilo vermek için spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Karşıma Instagram'da yağ yakmak için koşmak yerine koşu bandında yokuş 15, hız 4.0 yapmak daha iyi olduğunu söyleyen birisine denk geldim. Yorumlarda ise dizde ağrı oluşacağını ve zararlı olduğunu söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eğimi artırmak daha çok kalori yakar arkadaş doğru söylemiş.

Yokuş çıkıyormuş gibi düşünün daha etkili olur.

Evet yürümek koşmaktan fazla yağ yaktırır bir de eğilimli yürürseniz daha iyi olur.

Gündelik hayatta düzenli yokuş çıkıyorum zaten, biraz alışığım yani.

Yok hocam yine bir olmuyor. Şahsen bende fena yanıyorlardı. Bende çok yol çıkmama rağmen. Benim kalf değil de daha çok ön tarafı yanıyordu. Kas grubunun adını hatırlayamadım.

Yok hocam yine bir olmuyor. Şahsen bende fena yanıyorlardı. Bende çok yol çıkmama rağmen. Benim kalf değil de daha çok ön tarafı yanıyordu. Kas grubunun adını hatırlayamadım.
Bir yerden sonra alışıyormuş vücüt, birde her gün bu şekilde ne kadar süre yürümeliyim?

Hocam ben spor salonuna gidiyorum kilo vermek için. Bana yazılan programda kas antrenmanından sonra en az 20dk 15 eğimle hızıda 4 alıp yürümem gerektiğini söylediler. Kas antrenmanından sonra olması gerekiyor. Ben bir süredir yapıyorum faydası oluyor diyebilirim.

Bir yerden sonra alışıyormuş vücüt, bir de her gün bu şekilde ne kadar süre yürümeliyim?

Başlarda diye belirtmeyi unutmuşum. Spora haftada kaç gün gidiyorsunuz? Antrenman sonrası iyi olur. Ama haftalık saat belirleyip bölmek daha mantıklı. Bunun daha profesyonel hesaplamaları var. Şunu da unutmamakta fayda var kalori açığı oluşturmak lazım. Sadece spor ile olmaz. Biraz boğazıda tutmak lazım. Daha protein ağırlıklı az miktar yağ ve olabildiğince şekerden kaçmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…