Kiracıyı çıkartmak

Hocam 1 sene imzaladıysanız ile sözleşme bitmeden 1 ay önce noterdendi sanırım çıkması için bildiri hazırlamanız lazımdı.Yoksa 1 sene daha uzuyor sözleşme yani sözleşme bitti sansanız bile devm ediyor olabilir adam kiracıyken suyu keserseniz ceza yersiniz. Biliyorum çok saçma bir yasa ama bu şekilde malesef sözleşme uzamış olabilir.
 
İyide hocam 2 yıldır almadığın kira bedelini talep edemiyor musun? Öyle saçma şey mi var. Sen avukatını değiştir bence. Sağlam bir avukat bul zararın bir kısmını teklif et eğer dediğin gibi bu şekilde bir zararın varsa
Valla biz anlamadık hocam. Sözleşmenin yenilenmeyeceğine dair resmi evrak yolladı demişti avukat. Adam davaya gelmiyor hakim davayı 3 ay erteliyor.
 
Abonelikleri üstüne almayan çakal kiracıya tekmeyi vurma hakkınız var. Önce konuş bak burada bu fiyata olmaz el insaf ya kirada anlaşalım yada çık de. Çıkmıyorum dese pis uğraşırım diye tehdit edeceksiniz abonelikleri kapatacaksınız sonra musallat olacaksın yine mi çıkmıyor mahkemeye vereceksin. Kiracıyla uğraşmamak için kiralamaya tövbe ettim hesabını yap. Sizi iyi kazıklamışlar 20bin TL'ye yıllık dubleks vay vay. 1600 TL'ye aylık dubleks.
 

Geri
Yukarı