Kız aklıma takılıyor

seviyordum

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. İsmim Cengiz, 19 yaşındayım bu hesabımı bu akşam üzeri açtım çünkü konuşacak derdimi anlatacak başka bir yer bulamadım.

Bundan 4 ay önce Instagram'dan bir kızla tanıştım. Daha sonra arkadaşlık evresi derken, ben kıza çıkma teklifi ettim birbirimizi görmedik. Ben Türkiye'nin batısında yaşıyorum o da Akdeniz'de yaşıyor. İşte konuştuk ettik neredeyse her günümü onunla geçiriyordum, geceğim gündüzüm her şeyimdi. Aşırı kıskanç biri olduğum için birazcık üstüne gidiyordum bunlar zamanla büyüdü büyüdü ve ben kısıtlayan erkek arkadaş oldum. Bugün de bizden olmuyor deyip ayrıldık. Ne günaydın yazanım var ne iyi geceler, ne ne yapıyorsun, ne de nasılsın mesaji. Duygusal boşluktayım. Kızla birbirimizi hiç görmedik ama bu durum aklıma çok takılıyor. Ne yapmalıyım?

Yazım yanlışı yaptıysam kusura bakmayın.

Selamlar arkadaşlar. İsmim cengiz, 19 yaşındayım bu hesabımı bu akşam üzeri açtım çünkü konuşacak derdimi anlatacak başka bir yer bulamadım.

Bundan 4 ay önce Instagram'dan bir kızla tanıştım. Daha sonra arkadaşlık evresi derken, ben kıza çıkma teklifi ettim birbirimizi görmedik. Ben Türkiye'nin batısında yaşıyorum o da Akdeniz'de yaşıyor. İşte konuştuk ettik neredeyse her günümü onunla geçiriyordum, geceğim gündüzüm her şeyimdi. Aşırı kıskanç biri olduğum için birazcık üstüne gidiyordum bunlar zamanla büyüdü büyüdü ve ben kısıtlayan erkek arkadaş oldum. Bugün de bizden olmuyor deyip ayrıldık. Ne günaydın yazanım var ne iyi geceler, ne ne yapıyorsun, ne de nasılsın mesaji. Duygusal boşluktayım. Kızla birbirimizi hiç görmedik ama bu durum aklıma çok takılıyor. Ne yapmalıyım?

Yazım yanlışı yaptıysam kusura bakmayın.

Kızın neyini kıskanıyordun ya da ne ve ne yaptığından dolayı engel koyuyordun?
Yanlış anlamana gerek yok soru soruyorum.

Bir kaç tane samimi arkadaşın olursa bu durumdan kurtulman daha kolay olur. Hayatındaki tek samimi olduğun insanı görmeden dahi olsa kaybedersen, ailenden birini kaybetmiş gibi üzülebilirsin. Kendini bu kadar yalnız bırakıp insanlara tutsak etme derim.

Fazla samimilik derken öpüşüp koklaşma tarzımı.
hocam o da sanaldan arkadaşı gene ama konuştuğumuz her şeyi attığı, hakkımda küfürler edişine sessiz kaldığı, buluşma planı yaptığı biri

Bir kaç tane samimi arkadaşın olursa bu durumdan kurtulman daha kolay olur. Hayatındaki tek samimi olduğun insanı görmeden dahi olsa kaybedersen, ailenden birini kaybetmiş gibi üzülebilirsin. Kendini bu kadar yalnız bırakıp insanlara tutsak etme derim.
hocam sağolsun çevrem var fakat evde gene tek kalınca takılıyor aklıma hatta buraya gelmeden önce bile aklımdaydı nasıl yeneceğim bu durumu bilmiyorum...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı