Kız arkadaşımdan ayrıldım

@ozkens Kanka zor biliyorum ama sana kız mı yok be. Çok seviyorsanız zaten bir kaç güne barışırsınız. Herkes tek bir kalemde evlenmde durumunda olmuyor, en az 2-3 ilişki oluyor. Benim de var şuan nazar değmez umarım :D
Yanlış kişiyi pingledim :D

Arkadaşlar merhaba. Aslında çok klişe bir şey ama durum biraz ben de farklı. Kız arkadaşımdan ayrıldım evet üzgünüm evet ama kız için değil yaşananlar için. Gereksiz bir sebepten ayrıldık. Benim için üzücü olan şey hayatımda gerçekten hiç kimse yok ve bu kim olursa olsun birisi girince ve hayatımdan çıkınca Benin için yaralayıcı oluyor. Sormak istediğim şey kızla nasıl barışırım değil. Bu durumdan nasıl çıkabilirim? Nasıl daha sosyal birisi olabilirim? Hayatımdan çıkan insanlara aldırış etmemeyi ve yeni insanlar tanımayı nasıl becerebilirim?

Hayatımın yalnız devam etmesini istemiyorum yeni bir kız arkadaş da aramıyorum ben sadece birileri olsun istiyorum. Nasıl böyle bir insan olabilirim? Kız arkadaşımdan ayrılmış olmam sadece işin bahanesi oldu. Umarım problemimi anlamışsınızdır.
2 gün sonra barışırsınız.

(Yeni ayrıldıysanız.)

21 yaşındayım üniversiteye gideceğim bu sene. Ancak bu durumu çözemezsem nereye gidersem gideyim yine de sosyalleşemem.

hocam valla komik bir durum ama benim için yeteri kadar komik gelmiyor

sağolun hocam ama olay kız değil bir brom bile yok
Üniversitede kızlara karşı girişken olun, espri yapın, laf sokun vs. ama sadece arkadaş olarak yaklaşın. İlk günler herkes yalnız olduğu için kızlar ilk tanıştığı kişilerle hemen arkadaş oluyor, bu fırsatı sakın kaçırmayın. Siz kızlarla iyi anlaşabilirseniz etrafınızda istemediğiniz kadar kişi olur. En kolay bu şekilde sosyalleşirsiniz.

Balotelli ne demiş demiş ki paranız yoksa sizi sevecek tek kadın annenizdir. Belki paran vardır ama kızın aradığı başka bir şey yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı