Kız arkadaşımla aramdaki statü farkı

Şimdilik ilişkinin keyfini sürmeye bak. Üniversiteye geçtiğin zaman işler değişecek. Başka nedenlerden dolayı ayrılacaksınız belki de.

Maddiyat ilişkilerde önemli değildir diyenler yalan söylemiş olur maalesef. Bu da acı bir gerçek. Yaşlar ilerledikçe istekler de ona göre büyüyecek. Mesela kız lüks bir yere tatile gitmek isteyebilir ama sen kendi masraflarını bile karşılayamazsın. Yapmak istedikleri karşısında ezilip, büzülürsün. Her ne kadar kız önemsemese de bu seni yıpratabilir. Sonuçta erkeklik gururu denen inkar edilemez bir gerçek var. Ama iki taraf birbirini çok sevdikten sonra aşılmayacak şey yok.

Ailesinin parasından bağımsız kendi işinde çalışmayı planlayan bir kızsa, ileride durumu eşitlemeniz mümkün. Şu an eşitliğinizi bozan ailesinin zenginliği çünkü. Kendisinin değil. Maaşlı işe girdiğiniz zaman dengelenirsiniz. Ama aile parası yemeyi düşünen biriyse durumun zor tabii.

En iyisi bunları düşünmemen ve akışına bırakman. Şimdiden kafanda bazı şeyleri kurarak kendini boşa yıpratma ve kızdan uzaklaştırma. İlişkinin tadını çıkarmaya bak. İleride ne olur kimse bilemez. Belki de dediğim gibi maddiyattan önce başka durumlar yüzünden ayrılmanız gerekecek. Veya bir bakmışsın evlenmişsiniz. Şimdilik alan memnun, satan memnunsa problem yok demektir. Zaten maddi durumunun ne olduğunu şu an az çok bilmiyor mu? Demek ki sorun yok.
 
Dostum zengin kızı bulmuşsun birde bu soruları mı soruyorsun? İlla ki ayrılacaksın lise ilişkisinin sonsuza dek süreceğini falan mı sanıyorsun? Senin şu an deli gibi keriz parası ezmen lazım ama gelmiş burada ayrılır mıyız falan diye soruyorsun.
 
Dostum üniversiteden çok iyi bir durumda çıkarsan sorun olmayacaktır. Ama ileride asgari ücretli yada biraz üstü bir çalışan olabilecek donanımla çıkarsan açıkça söylüyorum ki sorun yaşama ihtimalin yüksek.. Davul bile dengi dengine lafı durduk yere söylenmemiştir arkadaşlar. Kızı da ailesini de tanımadığım için kesin bir şey diyemem ama yaşama ihtimalin yüksek...
Üniversite uzun bir maraton ama, kimle başlayıp kimle bitirdiğin belli olmaz.
 

Geri
Yukarı