Kıza nasıl açılırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı dedim zaten dikkat ettiysen. Yazım kurallarına dikkat et diye kaç defa söylememiz gerekiyor bu arada? Bağlaçtan önce virgül koyup üstüne üstlük bağlaçı büyük harfle başlatıyorsun.
Daha Türkçe yazmayı öğrenemeden derslerim iyi diyorsa, ne diyelim şimdi biz buna? 😀😀

Arkadaşlar lütfen seviyeyi düşürmeyelim.

Turbox, Rampage, Turbox, Rampage, Turbox...

Derslerim iyi, Ama Brad Pitt değilim

Orta okulda bir arkadaşım vardı ve sevgili yaptıktan sonra derslerini saldı , TEOG'ta çok düşük not aldı pişman oldu.
Sevdiği kızda başka bir okula gidince unuttu gitti onu.
Kısacası derslerine çalış diyorum sonra pişman olursun.

Konuyla bağımsız olarak söylüyorum, lise sınavı bence bu kadar büyütülmemeli. Ben TEOG'a girmiştim, 485 puanla Mersin'in 1. Anadolu Lisesi (İAL)'ne gittim. Keşke kazanamasaydım da gitmeseydim diyorum. Artık kaliteli lise diye bir şey yok çünkü. En kaliteli okullarda en kalitesiz öğretmenler var. Okul değiştirdim geçen sene, 440 civarı puanla alan bir okul, cidden 3 yıldır boşuna okula gittiğimi anladım.
TEOG ile LGS çok farklı emin ol. TEOG aşırı basit bir sınavdı bu yüzden tek bir yanlış ile 5000 küsür sıralamaya düşebiliyordun. Artık öyle değil.

Konuyla bağımsız olarak söylüyorum, lise sınavı bence bu kadar büyütülmemeli. Ben TEOG'a girmiştim, 485 puanla Mersin'in 1. Anadolu Lisesi (İAL)'ne gittim. Keşke kazanamasaydım da gitmeseydim diyorum. Artık kaliteli lise diye bir şey yok çünkü. En kaliteli okullarda en kalitesiz öğretmenler var. Okul değiştirdim geçen sene, 440 civarı puanla alan bir okul, cidden 3 yıldır boşuna okula gittiğimi anladım.
TEOG ile girdik ama, artık LGS ile giriyor 8. sınıflar. Daha zor diye duymuştum, öyle 485'ler falan alamıyorlarmış kolay kolay. 7. sınıftan çalışmaya başlaması daha sağlıklı.

Ya ne oluyor konu karışmış? Arkadaşlar konu sahibi 7. sınıf ve 7. sınıf bir kızla çıkmak istiyor hatırlatırım :)
12. sınıf falan dedi konu sahibi, biz de 12. sınıf 7. sınıf kız ile çıkmak istiyor anladık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı