Kızla erkek arkadaş olmaz konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Rexie ben olsam o komşulara net çirkeflik yapmıştım bu arada. Cinsiyetin kızdı diye hatırlıyorum, onun için demiştim.
Yok yok erkeğim. Otobüs konusunu gördüyseniz orada kafanız karışmış olabilir. 👍
Ve komşulara bir şey demedim şimdilik. Hakkımda dedikodu çıkarmazlar umarım.
 
23 yıllık kız arkadaşım var. Aynı apartmanda büyüdük, aynı sokakta oynadık, eğlendik vs. Geçen sene evlendi. Hala aramız çok iyi, görüştüğümüz de neye güleceğimizi çok iyi biliyoruz. Kendisini arkadaştan öte görüyorum çünkü. Kardeş gibi büyüdüğün zaman olabiliyor.
-Burada ki olay aslında çocukken büyümenden kaynaklı. Bu yaştan sonra o kadar samimi olduğum kız arkadaş zor bulunur diyorum.
 
Ne kadar üstünkörü yazmışsınız öyle. Ben 1.5 yıldır evliyim, eşim ile 12 senelik bir beraberlik sonrası evlendik. Özel bir şirkette çalışıyorum ve en az 5-6 tane yakın diyebileceğim eşimin de tanıdığı kız çalışma arkadaşım var. Şimdi bu arkadaşlardan biri bana sizin deyiminizle "duygusal bir işaret verirse" ben kendimi geri çekmeyecek miyim?
Belli bir noktada ya da duygusal bir boşlukta evet, kendiniz geri çekeceğinizi düşünmüyorum.
 
Aynen hocam yaşadığımız her duygusal boşlukla birilerini aldatıyoruz. 12 yıllık geçmişimizi duygusal boşluklar sebebiyle çöp ediyoruz. Mükemmel tespit.
İmkansız diyorsanız eğer kendinizi kandırıyorsunuz demektir. 12 değil 20 yılda olsa erkek tek eşliği seçen ama bana göre tek eşli olmayan bir canlıdır.
 
Arkadaş olarak başlayabilir bence fakat insan doğası gereği bence ilerleyen zamanda illaki bir yakınlaşma olabilir diye düşünüyorum. Benim başıma gelmedi orası ayrı ama bunun sebebi yakın bir kız arkadaşım olmaması. Olsa nasıl olurdu bilemiyorum açıkçası.
 
Sapik olmadiginiza emin misiniz, cunku bir kadina baglanildiginda bu dediginiz seyin olmamasi gerekiyor. Ben suan bir kizdan hoslaniyorum ve ergenligimin en zirve doneminde olmama ragmen baska bir kiza baktigimda o kiz aklima geliyor ve geri cekiliyorum, ve bu sadece bir hoslanti olmasina ragmen oluyor. Bir kisiyi evlenecek kadar seviyorsaniz, bunu yapacaginizi zannetmiyorum.
 
Doğal olarak bakacağım.

Erkekler daima çoğalmak ve soyunu devam etmek ister.
Yani bir yakınlaşma olursa %80 erkek tarafından olur.

Ancak erkek bütün bunlardan arınmışsa (benim gibi) bir erkek ve kız arkadaş olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı