Kızlar konusunda ilerleme

Güzel kardeşim, kadın da erkek de insan sonuçta sen insanlarla olan iletişimini geliştireceksin, insanlarla iletişimin güçlü olursa, ilişkilerin de güçlü olur. Bunun bir taktiği ya da püf noktası yok, her insanın farklı özellikleri vardır, buradan biri bir şey söyler yaparsın, ya tutar ya tutmaz işin içinde insan faktörü olduğu sürece özellikle ikili ilişkiler için geçerli kesin bir tanı zordur. Sen iletişim yönünü geliştir, insanları dinle ve onları anla gerisi zaten gelir.

Birkaç sene önce kızlarla takır takır konuşan okulun artisti olan ben ergenliğe girdim gireli bu tarz konuşma girişimlerini ayrı bir gereksiz buluyorum. Neden ki ?..

Karakterini bozma biraz sohbet aç kitap film müzik oyun yayıncı yazar fark etmez ilk sohbeti sen actiysan eger 2.sohbeti onun acmasini bekle yine o sohbet acmazsa 3.de onun açmasını bekle ve sadece bir kızla bunu yapma 4 5 tanesine yap kaçı geri sohbet açarsa onunla devam etmeni oneririm sürekli sen sohbet açıp konuşmaya çalışırsan bir süre sonra bayar ortak nokta yakalmaya çaliş mesela bir kitap bir film ya da bir yayıncıyı seviyordur o yayıncının takip ettigi ya da hobilerini ogrenip ben iste sunud seviyordum diyebilirsin mesela bir kitabı seviyordur sen o yazarın baska kitabı hakkinda yorum yaparsan hem ilgi cekici olursun hem de kültürlü ve her kızada cikma teklifi etme 2 3 tane kız arkadaşın olursa zaten onlar sana sevgili ayarlarlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı