Kız arkadaş yapma taktikleri

Ama kız tavlamak için sadece teknolojiye hakim olursan, kızların gözünde telefonları bozuldukça yardım isteyecekleri bir arkadaş olarak kalırsın.
Kesinlikle, sonuna kadar katılıyorum. Meğerse şimdiye kadar iki bilgimiz var diye yanımızdalarmış :lanet:

Hocam ne kas ne de çene. Dürüst ol zaten seni seviyorsa gelir. Kısmetten ötesi olmaz. Ayrıca bence kas filan hikaye. Yüzün güzel olsun dürüst ol biraz da espirili. Al sana 15 milyon kız.
Hocam kas es geçilir ama çene bence kesin olmalı arkadaşım tip ve kas bakımından iyi sayılmaz lakin çenesi çok iyi olduğu için rahatça kız arkadaş yapabiliyor.

Pampa çok kolay kızlar arada Youtube kanallarından oyun videoları izler mesela Until Dawn gibi. Senin yapman gereken oyun bilginle kızları tavlaman. Kız mesela the last of us hastası ama hiç oynamamış varsa elinde PS4 başta oyun hakkında konuşun espriler yap arada. Sonra sana güvensin ama kanka olmayın. Bunu iyi ayarlaman gerek. Eve davet et ve oynasın sende onu izle. Sonrası kolay zaten çıkma teklifini de mesela bir oyun alarak yapabilirsin. Unutma eğer teknoloji bilgin daha üst düzeyse kıza yardım ederek de aranızı iyi yapabilirsin. Ben denedim ve %100 çalışıyor. Sen sadece bilgili görün yeter.
Hocam o çizgiyi kaçırıyoruz genellikle yardım edince geri verilen tepki "yaa sağol canim kankam" olunca insanın yardım edesi gelmiyor.

Teknoloji değil de konuşmasını bilmelisin. 1.65 yakışıklı olmayan bir arkadaşım var. Haftada bir değiştiriyor. Boyun, vücudun, yakışıklılığın ve paran, konuşmanın önüne geçemez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı