Kız arkadaş yapma taktikleri

Hocam o çizgiyi kaçırıyoruz genellikle yardım edince geri verilen tepki "yaa sağol canim kankam" olunca insanın yardım edesi gelmiyor.
Ama "Çok sağol Bayram yaa(ya uzun olduğu zaman özellikle)" deyince dayanamıyoruz, değil mi?

Sevgili yapcam diye kendini kasma kişilik değiştirme. Gömlek konusunda ise çok şık gömlekler var ve siyah tercih et. Kendini fazla kasma, mutlu ol ne demiş Kenan Doğulu; Açılır kapılar ardına kadar kalpten gülersen, kalanı detay, gerisi kolay.

Benim bildiğim kadarıyla Kas kızları etkilemekte sanıldığı kadar işe yaramıyor, Taekwondo yapıyordum genellikle etkilenen kızlar oluyordu. Bazı düşüncesiz ve donanımlı erkekler bazı kızlar tarafından kullanılıp bir kenara koyulabiliyor dikkat etmekte fayda var. En iyisi edebiyat, sosyallik, öz güven, fizik vee asla aşık olmamak. En güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gerçekleşir fazla ilgili gözükme kızlar oyun oynamayı sever.
Dipçe: Büyük kazanımlar sağlandığında diğer erkeklerden üstün hissedip bunu dışarı vurmak berbat bir tecrübeyle yüzleştirir veya dışarıdan nasıl göründüğümüzü hiçbir zaman bilemeyişimize neden olabilir. :ıslık:

Bu başlıktaki herkesi geçtim, ismi gereği SpermMan'e iki kat daha itibar etmen gerek. :D Adam uzman. :D

Latifesi bir yana. Doğru söylüyor.

Erkek dediğin Rolex gibi davranmalı.
Güldürdün dostum. [emoji1]

Kasın ne işe yaradığını anlatayım size ben. 5 yıldır vücut geliştiren bir abim var. Ara sıra bodruma geliyor. Şu chat programları var kişinin sana ne kadar uzak olduğunu falan gösteriyor chatleşebiliyorsun falan. Bu program sayesinde bodruma her gelişinde haftada 3 kız düşürüyor. Düşürüyor kelimesini anladınız siz 1 gecelik. Yani kas sayesinde kızları kendine çekersin ama doğru düzgün kız çekemezsin.

Herkese merhaba arkadaslar acaba aranizda hic teknoloji bilgisiyle ya da genel kultur ile kizlari etkilemeyi basaran oldu mu? Yani benim oyle kizlari etkilemek icin hicbir olayim yok. Yakısıkli degilim, spor yapmiyorum, kas desek zaten 0. Yardimlarinizi bekliyorum.
Şimdi tek kültür bilgi yetmez, Lisede de, Üniversitede de aynı şey geçerlidir. Asla kızların yanında garip haraketler yapma onları güldürmeye çalışan şebek olma. Bir lafın veya tartışmanın altında kalma. Ağır ol. Bir havan olsun. İnsanlar sana saygı duysun. O zaman sevgili yapabilirsin.

Kızları etkilemenin en sağlam ve ilk işe yarayan taktiği çene gücüdür, isteğiniz kadar kas yapın, yakışıklı olun, kızlara soğuk davranırsanız, düzgün cevaplar vermezseniz, hiç şansınız direk soğurlar sizden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı