Kızlar neden bu kadar egolu?

24 yaşındayım ve kendimce artık ciddi bir ilişkim olsun istiyorum fakat kızlar bana çok egolu havalı geldi. Aileme ve bana uygun birini bulamadım. Saçlar mor, mavi falan küfürler instagrama stroy atma derdinde çoğu. Ben asgari ücretle çalışan biriyim birikim yapıp ev almak için çabalıyorum ama onlar lay lay lom olmuş hep :(
 

Dosya Ekleri

  • indir.png
    indir.png
    1,3 KB · Görüntüleme: 38
  • indir.jpg
    indir.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 40
Instagram'da postların yorumlarına bakıyorum. 40 tane erkek yorum atmış 1 tane kız. Altına yazmışlar haha süper, harikasın, 👏👏,😂🤣🤣. Yani sonra egolu olmaları normal. Bizim erkekler böyle davranmasa sorun olmayacak.
 
Gerçek hayattada egosundan yenmeyen kızlar dolu dostum kendilerini ne halt sanıyolarsa.
Sosyal medya tamamen bunlarla dolu. En azından gerçek hayatta daha az var. Ve doğru insanı bulma seçimi aslında ortalama bir süre düşünülerek bulunabilir gibi. Mesela davranışlarına bakılabilir karşı tarafın. Ama kendimize de bakmayı unutmamak lazım.
 
Çünkü TikTok ve Instagram gençliği diye bir yeni nesil peydah oldu son yıllarda. İnternetin yaygınlaşması ve dokunmatik telefonların çıkması Türk gençliğini inanılmaz bozmuş durumda özellikle zaten eskiden beri "kezban" diye sınıflandırdığımız bir kız türü varken bunların alt türleri türedi modern zamanlarda. Bende kızlardan uzak durmaya çalışıyorum. Büyük çoğunluğu vakit kaybıdır. Erkekler ile takıl daha iyi dostum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı