Kibarlık güzel bir şeydir. Her 2 cinse de karşı. Ancak hanımcılık tabirini yanlış anlayıp kendinizi ezdirmeyin hiçbir zaman.Sanmıyorum ama hanımcılıkta olacak insan da, böyle yaparsanız zaten kızlar tarafından fark edilirsiniz
Kibarlık güzel bir şeydir. Her 2 cinse de karşı. Ancak hanımcılık tabirini yanlış anlayıp kendinizi ezdirmeyin hiçbir zaman.Sanmıyorum ama hanımcılıkta olacak insan da, böyle yaparsanız zaten kızlar tarafından fark edilirsiniz
Hanımcılık tabirini hor kullanıyorlar, yanlış bu. Hanım dediğini hani pek anlatamam belki de ezdirmek değil asla. Önemsemek diyelim.Kibarlık güzel bir şeydir. Her 2 cinse de karşı. Ancak hanımcılık tabirini yanlış anlayıp kendinizi ezdirmeyin hiçbir zaman.
Ekleme yapmak istedim.Beyefendi adamı kim sevmez ki, erkekler bile diyor ulan adam ne beyefendi kibar falan.
Hanımcılık tabirini hor kullanıyorlar, yanlış bu. Hanım dediğini hani pek anlatamam belki de ezdirmek değil asla. Önemsemek diyelim.
O bir tık daha kültür ile ilgili kavramlara kayıyor ancak değindiğiniz noktalara hak vermiyor değilim.Z kuşağının yarısı keko zaten.
Kitap okumayan, tiyatro nedir bilmeyen, felsefe ve edebiyat tartışmayan, sinema ya da evde iyi film izlemeyen herkes kekodur bence.
Kekoluk da bir kültürdür. Önemli olan bunun nasıl bir kültür olduğu.O bir tık daha kültür ile ilgili kavramlara kayıyor ancak değindiğiniz noktalara hak vermiyor değilim.
Zaten genelde sakin veyahut sessiz takılan birisi genelde zevkleri sebebiyle garipseniyor.Kekoluk da bir kültürdür. Önemli olan bunun nasıl bir kültür olduğu.
Toplum kekoluk üzerine kurulu ise; garip olan onlar değil sen olursun.
Klasik müzik dinliyorsun, iyi film izliyorsun diye sana keko gözüyle bakan da onlar olur.
Çakma Nike.
Bence tam tersi."çakma Nike sigara içen" Siz yine de dilimizi düzgün kullanmaya çalışın. Çakma Nike sigara içen erkeklerden önce bu daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.