KMSpico'dan kesin kurtulmak!

Daha fazla  
KMSpico'dan kesin kurtulmak format ile mümkündür diyen de var, ne yaparsanız yapın illa bir iz gibi bilgisayarınızda duracaktır diyen de. KMSpico'ya bulaşmamış ve bilgisayarına bulaştırmamış biri olarak bu konuda kesin hiçbir açıklamaya rast gelmedim. Sizce KMSpico ile lisans sahibi(!) Olan kişiler ne yapmalı?
(Biliyorum ki bu konu üzerinde çok fazla konu açılmış fakat hiçbirinde kesin sonuca ulaşılmamış.)

Son düzenleyen: Moderatör:
KMSpico'dan kesin kurtulmak format ile mümkündür diyen de var, ne yaparsanız yapın illa bir iz gibi bilgisayarınızda duracaktır diyen de. KMSpico'ya bulaşmamış ve bilgisayarına bulaştırmamış biri olarak bu konuda kesin hiçbir açıklamaya rast gelmedim. Sizce KMSpico ile lisans sahibi(!) Olan kişiler ne yapmalı?
(Biliyorum ki bu konu üzerinde çok fazla konu açılmış fakat hiçbirinde kesin sonuca ulaşılmamış.)
Bulaşmamış ve bilgisayarına bulaştırmadıysan niye merak ediyorsun?

Elle temizlik yapsanız da temiz kurulum gibi garanti veremeyiz.

Temiz kurulum ile format atsan dahi gitmiyor.
Evet, bazen bug olup lisans kalabiliyor. Yalnız bu durumda KMSpico bir yazılım olarak sistemde bulunmuyor, yaptığı değişiklikler düzeliyor temiz kurulumla. Çoğunlukla lisans gidiyor ama format ile.

Aslında formatla bile lisansı gitmeyen, tıpkı OEM gibi lisans tanımlayan bir yazılım da var. Burada da birkaç kez hakkında konuşuldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı