KMSpico'dan kesin kurtulmak!

Temiz kurulum sonrası KMSpico'nun anakarta gömdüğü lisansı silmak gayet kolay. Yönetici olarak bir CMD açın ve slmgr /upk yazın. Bu komut gömülü lisansı siler.

Dikkat: Sakın yanlışlıkla bu komutu yazmayın. :D
Hocam ben yıllar önce KmSpico kullandım. Belki de yüzlerce kez format atmışımdır. Şu anda lisans Microsoft hesabıyla etkinleştirildi diyor. Bu benim Windows 7'den gelen lisansım mıdır yoksa KmSpico mu?

Hocam ben yıllar önce KmSpico kullandım. Belki de yüzlerce kez format atmışımdır. Şu anda lisans Microsoft hesabıyla etkinleştirildi diyor. Bu benim Windows 7'den gelen lisansım mıdır yoksa KmSpico mu?
Etkinleştirme kısmında "Kuruluşunuzun etkinleştirme hizmeti tarafından etkinleştirildi." gibi bir şey yazmıyorsa sorun yok.

slmgr /xpr yazarak lisansınızın sonsuz olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Etkinleştirme kısmında "Kuruluşunuzun etkinleştirme hizmeti tarafından etkinleştirildi." gibi bir şey yazmıyorsa sorun yok.

Makine kalıcı olarak etkinleştirildi diyor.

Normal şartlarda Windows 10 Home olması lazımdı. Ben internetten Pro yapma keyi kullandım ve Pro oldu. Garip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı