Kodlama öğrenmek için önerdiğiniz kurslar

Hocam bu sıfırdan gelişim için uyumlu mu dur?
Benim de öyle çok ileri düzey bir bilgim yok ama kodlamanın iskeleti olarak HTML ve CSS'den başlamayı uygun görmüştüm. Bu karara forumlar, bloglar okuyup videolar izleyerek varmıştım. HTML ve CSS'de kodlamanın mantığını anlayıp sonradan üstüne koyarsan senin için çok daha verimli olur. C# başlangıç için ileri düzey olabilir. Önemli temeli atmak, gerisi kolay.

Hocam bunu bende gördüm ama yorumlardan anladığım kadar videolar eski ve o yüzden çok anlaşılmıyormuş.
Benim de öyle çok ileri düzey bir bilgim yok ama kodlamanın iskeleti olarak HTML ve CSS'den başlamayı uygun görmüştüm. Bu karara forumlar, bloglar okuyup videolar izleyerek varmıştım. HTML ve CSS'de kodlamanın mantığını anlayıp sonradan üstüne koyarsan senin için çok daha verimli olur. C# başlangıç için ileri düzey olabilir. Önemli temeli atmak, gerisi kolay.

Hocam peki önerdiğinize göre paralı kurs var mı? Varsa link atabilir misiniz?

Hocam bunu bende gördüm ama yorumlardan anladığım kadar videolar eski ve o yüzden çok anlaşılmıyormuş.

Hocam peki önerdiğinize göre paralı kurs var mı? Varsa link atabilir misiniz?
Konu altında linki bıraktım zaten. Oradan ulaşabilirsiniz. Giriş seviyesi için tonla para harcamaya, hatta para harcamaya gerek yok.

Cepte dursun diye yazılım öğrenilmez. Sürekli kendini geliştirmelisin bu alanda. Bugün öğrenirsin, pratik yapmazsan unutur gidersin.

Programlama öğrenmek için kurstan ziyade önce dillerin kendi dökümantasyonları daha sonra eğer bu dökümanlar ağır geldiyse kurslara bakmanı tavsiye ederim. Bu arada algoritmayı da iyi kavra, sorun çözme mantığını öğrenme bakımından sana çok şey katar.

Cepte dursun diye yazılım öğrenilmez. Sürekli kendini geliştirmelisin bu alanda. Bugün öğrenirsin, pratik yapmazsan unutur gidersin.

Programlama öğrenmek için kurstan ziyade önce dillerin kendi dökümantasyonları daha sonra eğer bu dökümanlar ağır geldiyse kurslara bakmanı tavsiye ederim. Bu arada algoritmayı da iyi kavra, sorun çözme mantığını öğrenme bakımından sana çok şey katar.
Katılıyorum. Demek istediğim tam olarak bu.

Bence ilk bir projeniz olsun. Ne bileyim analog bir saat; bir joysctik'in komutlarıyla ekranda eksenler hareket ettirme, kronometre gibi gibi... Ortada yapılacak bir görev olunca iyi bir başlangıç yapardınız. Görev olmayınca havada kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00