Kol saati kullanıyor musunuz?

Kol saati kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 41 28,9%
  • Hayır

Oy: 59 41,5%
  • Bazen

Oy: 42 29,6%

• Oy verenlerin toplamı
    142

Bundan var ama genelde takmaya üşeniyorum :D

20200731_165227.jpg

Ara ara takardım ama son 1 senedir neredeyse her gün takıyorum. Çok kolaylık sağlıyor. Hele ki dakika ile bir yere yetişiyorsanız. 1,5-2 ay önce Amazfit BİP aldım. O da çok iş görüyor. Onu da tavsiye ederim.

Evin dışına çıktığım her zaman kolumda saat olur. Hatta koleksiyon hastalığım var, kısa bir süre önce 30'a yakın saatim vardı. Tissot - Seiko gibi alt düzey marka olanları arkadaşlarım arasında dağıttım, şu anda sadece Omega, TAG Heuer ve alt düzey markaların sınırlı sayıda üretilen bazı serilerinin saatleri duruyor. Bunların yanında da yürüyüşler için Galaxy Watch kullanıyorum.

Araya öncesinde araba masrafı sonrasında pandemi girmeseydi şu anda Breitling ve IWC de koleksiyona eklenirdi. Seneye artık... İyi bir saate 40 bin TL ve üstünü vermekten çekinmeyenlerdenim. Biliyorum ki o saat fazla değer kaybetmeden gerektiği zaman satılabiliyor. Yalnız 4-5 yılda bir 750-800 € "bakım" ücreti vermek biraz üzüyor.

Not: Saat bir AKSESUARDIR, telefonla ne alakası var?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı