enesfurkan1234
Decapat
19 yaşındayım bir zamanlar çok kola tüketiyordum. Ufakken eve benim yüzünden pek kola gelmezdi ancak alırlarsa misafirler gelirken alırdı veya eve misafir gelirse içecek yok ise alırdık. Her neyse yaş ilerledikçe işe girip kendi paramı kazandıkça her fırsatta kola alıyordum ve başka bir şey içmiyordum bir zaman sonra kendimi çok yorgun ve halsiz hissetmeye başladım gidip kan tahlili verdiğimde pek bilmiyorum ama vitamin demir vb. eksikliği tarzı sorunlar gördüm o zamandan itibaren kolayı azalttım artık pek tüketmiyorum. Keşke hiç tüketmeseydim diyorum.
Bence sen de tüketme 14-18 yaş arası yediklerin çok önemli ne yersen direkt vücudunu etkiliyor. Bu yaşlarda kola içmeyip gerçekten vitamin veren şeyler tüketseydim boyum nereden baksan 10cm daha uzun olurdu bağışıklığım daha güçlü olurdu.
Bence sen de tüketme 14-18 yaş arası yediklerin çok önemli ne yersen direkt vücudunu etkiliyor. Bu yaşlarda kola içmeyip gerçekten vitamin veren şeyler tüketseydim boyum nereden baksan 10cm daha uzun olurdu bağışıklığım daha güçlü olurdu.
Son düzenleyen: Moderatör: