Komik bir anınızı paylaşın

10. sınıfta kimliğimi kaybetmiştim. Bir büfe sahibi görüp camına koymuş ki tanıyan insan varsa versin. Sınıftan bir kız da görmüş almış bana kimliği getirdi. İşin kötü tarafı kimliği ben arkadaşlarıma şaka yapmak amaçlı bastırmıştım ve üzerinde fotoğrafımın yanında kıvanç tatlıtuğ yazıyordu. Artık neden yazmışsam 🤣 🤣 Pp'deki orijinal ben. Sizce benziyor muyum?🤣🤣🤣
bulan kız 7 yıllık müstakbel yengeniz olur. Bulduktan sonra benden çok etkilenmiş.

Gördüğüm en kral olaylardan :D
 
1.Sınıftaydık. Arkadaşım(Adını vermeyeceğim) altına yapmış. Sınıfa kokusu yayıldı. Biz burnumuzu tutuyoruz, iğreniyoruz. Öğretmenimiz farketti. Hemen arkadaşımın annesine haber verdi. Arkadaşım o kadar şanssız ki, daha annesi gelmeden göz kontrolüne doktorlar geldi. Ve inanamayacaksınız, ilk olarak o arkadaşım çıktı tahtaya.😁 Arkasında şişlik var, göz kontrolünü yaptılar sonra annesi geldi de götürdü. Aklıma geldikçe gülerim.
 
Bir uzaktan akrabamız olan kadın vardı.Kadın biraz saftı,yani iyi niyetli ama aşırı iyi niyetli,halk arasında saf deniyor işte. Neyse bize ziyarete gelmiştiler. Bu kadıncağızın ise telefonu yok,kimin telefonu denk gelirse ortalığın fotoğrafını videosunu çekiyor,bunları hafıza kartında saklıyordu. Bize ziyarete gelince anneme söylemiş, çocuk telefonunu versin benim kartımı takıp çektiğim videolara fotoğraflara bakalım demiş. Verdim telefonu ama malum erkek telefonunu galerisi,bol bol sakıncalı dosya olur:) Neyseki bende öyle dosyalar o dönem yoktu, hatta video olarak sadece birkaç şarkının klibi vardı. Neyse bu kliplerden birisi de Turn down for what idi. Bilen bilir bu şarkının klibinde değişik, absürd danslar vs ediliyor ama komik bir klip. Neyse yanlışlıkla bunu açmış,klibin başlarında neyi var neyi yok sallayarak dans eden kadını gösterip ''aha bu kimin düğünüydü ki? Gız herhal şu oynayan benim'' diyor,annem de kız kapat bu ne diyip kapatıyorlar videoyu. Daha sonra annem telefonumda işleri bitip geri verirken söyledi,beterin beteri vardır diyerek buna şükrettim. Anı diye düşünsem belki de binlerce anı bulurum ama aklıma gelen bu oldu yazayım dedim.
 
10. sınıfta kimliğimi kaybetmiştim. Bir büfe sahibi görüp camına koymuş ki tanıyan insan varsa versin. Sınıftan bir kız da görmüş almış bana kimliği getirdi. İşin kötü tarafı kimliği ben arkadaşlarıma şaka yapmak amaçlı bastırmıştım ve üzerinde fotoğrafımın yanında Kıvanç Tatlıtuğ yazıyordu. Artık neden yazmışsam 🤣 🤣 PP'deki orijinal ben. Sizce benziyor muyum?🤣🤣🤣
Bulan kız 7 yıllık müstakbel yengeniz olur.Bulduktan sonra benden çok etkilenmiş.
Vaay be.
Okulun ilk gününde annem diye başka bir kadına sarılmıştım.
O olayı ben çocukken kaç kere yaşadım, ne kadar utanç verici.
 
2 sene önceydi. Hastaneye kontrole gitmiştim, sıra beklerken isim ve sıra anonsu yapılırken bir anda şöyle bir ses geldi ''Recep Tayyip Erdoğan''... Herkes o sırada etrafa bakınıyor nerede diye. Sonra ne alaka lan dedim. Bir baktım benden 4-5 yaş küçük biri girdi odaya. Sonra bir gülmeye başladım anlatamam. İnsanları rahatsız etmemek için sessizce gülmeye çalıştım. Ama gerçekten ilgincime gitmişti. İnsan istediği ismi koyar da böyle bir denklik nasıl oluşmuşsa çok şaşırtıyor. İnşallah reis diye çağırmıyorlardır çevresindekiler.
 

Geri
Yukarı