Komik bir okul anınızı anlatın

Lise anımı anlatayayım. Mayıs ayıydı o zaman, havalar bayağı sıcaktı. Pencereden arı girdi. Bizim sınıftaki çocuk ayağa kalktı ve arıyı iki eliyle vurup öldürdü. Din dersinde oldu bu olay. Öğretmen şunu söyledi: "oğlum sen ne yapıyorsun" dedi.

Cennet bileti gitti.
Geçen sene akıllı tahtanın duvar kapıdını DJ dikkat yapmıştım hoca kim yaptı bunu demişti zaten buğday tenliyim domates gibi kızarmıştım.

Okulun son günleri aksiyon olsun diye ilk teneffüs kaçıyorduk. Bir ders bekleyip sonra tekrar sınıfa girip ders işleyip tekrar kaçıyorduk. En son müdür arabasıyla dışarı çıkmaya falan başladı. Takıldı peşimize, bizde askeri lojmana girdik eve gittik müdürde kaldı nizamiyede.

İlk okulda bir arkadaşım vardı her gün küsüp barışıyoduk. Bir yada İki yıl falan böyle devam etti diye hatırlıyorum. İkimizde iyi futbol oynuyoduk, kaptanlar biz oluyoduk. Kavga, küfür vs. olmuyodu ama sürekli küsüp barışıyoduk o zamanlar. Sonra diğer arkadaşlar da bazıları onun tarafına bazıları benim tarafıma geçiyodu, değişiyodu. Hala komik gelir düşündüğümde.

Hocam, okulda beden dersin de 10 şişe su içmiştim. Yaklaşık 2 ders Full tuvalete gittim. Altıma yapmadım bence tamamen respect. 6.Sınıf.

9. sınıftaydık. Okula gidiyorum ama gözlerimi açamıyorum çok uykum var. Bizim sınıftakiler de sınıf şubelerinin yazdığı şeyi yan sınıfınki ile değiştirmişler. Bana da sınıfların değiştiğini söylediler. Yan sınıfa girdim bir sıraya oturdum. Hoca gelene kadar kafamı sıraya koyup uyuyayım diye düşünürken bir çocuk geldi "Sınıfa yeni mi geldin?" diye sordu. Çevreme bir baktım ki bizim sınıftan bir kişi yok :D. Yanlış gelmişim deyip kendi sınıfıma gitmiştim.

Sınıfın arkasında oda bulduk.
PicsArt_04-08-12.24.42.jpg
IMG_20200116_145746.jpg
PicsArt_04-08-12.23.35.jpg

Evet, sansürler on numara. Biliyorum 😅.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı