Çözüldü Kondisyon bisikleti ile kilo vermek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1881mirac

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir ay içerisinde vermek istediğim üç kilo var. Diyet yapmadan günde onar dakikalık beş periyot şeklinde kondisyon bisikleti ile kalori yakmak istiyorum. Bu şekilde kilo vermek mümkün mü? Günlük yaktığım kalori 2000 civarlarındaydı, kondisyon bisikleti ile 2500'e çıkarıyorum ve günlük 1500 kalori alıyorum.

Çözüm
Bu şekilde kilo verebilirsin. Günlük 1000 kalori açık veriyorsun, bu da haftada yaklaşık 1 kilo kaybı demek. 1 ayda 3 kilo verilir, kondisyon bisikletiyle yaptığın egzersiz de yağ yakımını destekler. Yalnız uzun vadede 1500 kalori çok düşük olabilir. Enerji kaybı yaşamamak için dengeli beslenmeye de dikkat etmen gerekiyor.
Kilo kaç? Verilir. 1500 yerine 1800 - 1700 yap kaloriyi.

Zaten sırf temiz beslen, bol su iç. 1 haftada 3 kilo ödem atarsın hiçbir şey yapmasan.

Bu şekilde kilo verebilirsin. Günlük 1000 kalori açık veriyorsun, bu da haftada yaklaşık 1 kilo kaybı demek. 1 ayda 3 kilo verilir, kondisyon bisikletiyle yaptığın egzersiz de yağ yakımını destekler. Yalnız uzun vadede 1500 kalori çok düşük olabilir. Enerji kaybı yaşamamak için dengeli beslenmeye de dikkat etmen gerekiyor.

Çözüm
Yanıtınız için teşekkür ederim, hedeflediğim kiloya eriştikten sonra aldığım kalori sayısını bazal metabolizmam ile eştleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…