Konuşalım, dertleşelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
James Donkey ve Gamepower sponsorluğunda bir yer olduğu için olabilir. En tepeden bozuk bir ortamda yazmayı düşünmedim hiç. En azından Technopat'ın (kanal olarak) çöplere karşı mesafesi var, ayağa düşmüyorlar.
Technopat'takilerin yarısı oraya da üye anlamış değilim. Çöplükse neden orada da hesabınız var onu da bilmiyorum ama neyse. :D
Şunun cevabını merak ediyorum, kimse ciddi bir cevap vermedi daha. :D
 
Şunun cevabını merak ediyorum, kimse ciddi bir cevap vermedi daha. :D

Benim düşüncem teknolojik ürün alacakların öğrenme hevesi ve kararsızlığı, kalanların da eğlenceli vakit geçirmek için alternatif platform arayışlarından dolayı üyelik sahibi oldukları yönünde. Burada nadiren konu dışına yazdığım için ikinci seçenek bana pek uymuyor. B550 anakarta 1. nesil Ryzen takacak kadar anormal olduğum için ilk seçenek de uymuyor. O yüzden üyeliğim tek. Kalanlar için tahminim bu yönde.
 
Benim düşüncem teknolojik ürün alacakların öğrenme hevesi ve kararsızlığı, kalanların da eğlenceli vakit geçirmek için alternatif platform arayışlarından dolayı üyelik sahibi oldukları yönünde. Burada nadiren konu dışında o yüzden o yüzden ikinci seçenek bana pek uymuyor. B550 anakarta 1. nesil Ryzen takacak kadar anormal olduğum için ilk seçenek de uymuyor. Tahminim bu yönde.
Orada da bulunduğumdan soruyorum, buradaki bazı üyelerin orada kötü amaçlarla bulunduğuna şahit oldum, orayla dalga geçen bazı kullanıcılar var. Daha çok onları merak ediyorum.

Sizin cevabınız tatmin edici oldu.
 
Pazartesi sınavlarım var. Pc almam lazım konu açamıyorum , kafam karışık. Uyku sorunlarım var.
Ama yine de iyi sayılırım herhalde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı