Konuşalım, dertleşelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunun cevabını merak ediyorum, kimse ciddi bir cevap vermedi daha. :D

Bazen burası yoğun olduğu zaman, yani konular yavaş onaylandığı zaman ve acil sorunlarım olduğu zaman orada çözüm arıyorum o yüzden hesap açmıştım.

Arada da Technopat çökünce orada dolaşıyorum.
 
Hangi konu hocam merak ettim atar mısınız?
hhh.PNG


🤣
 
@hadwiger hocam haftaya sınavlar var sayısalcıyım bizimkiler covid oldu bende temaslı olduğum için diğer arkadaşlarım gibi yapıp kurtulamadım. Şimdi de paçama sıvandı resmen. Neyse ki konuları tekte anlıyorum ki günde 1 ders yaparak eski çalıştıklarımı hatırladım.

Bakın şöyle deyim diğer arkadaşlar için 2 hafta önce binance hesabı açmak istedim ve kimlik doğrulamasını ne yapsam açılmadı. Ve bu gün itibari ile alacağım coin 25 TL'den geri 16 TL'ye düştü. Yani alsaydım şuan baya zarardaydım. Aslında ilk gün onaylansaydı 16'dan alıp 28'e satabilirdim. Malesef her işte bir hayır vardır.

Üniversite sınavını çok düşünür oldum ve stres yapıyor sürekli. Amacım ilk 50 bin içine girmek yani Ankara Üniversitesi veya Gazi Üni.'de yazılım mühendisliği kazanmak. Fakat evde bunaldığımdan dolayı Aralık başından beri hiç ders yapmadım. Arkadaşım benden çok önde ve onun yaptığını ben yapamadığımı fark edince üzülür oldum. Zararın neresinden dönsen kar olacağı için 2 hafta sonra sınavlar bitince ders çalışmaya devam edeceğim. 11. sınıfta yarı oldu..

Sayısal seçtiğim halde bana felsefe, din, tarih dersleri veren devlete nalet olsun. Atatürk'ün genç nesil için bize verdiği ilhamları öldürüyorlar ve ülkeden o kadar soğudum ki gelecek hedeflerimde TR'den ayrılmak var. Bu ekonomi, adalet, torpil, güvensizlik olayları hiçbir zaman bitmeyecek. 2077'de dahi...
 
DA neden bu kadar sizin için çöplük yuvası olarak görülüyor bilmiyorum. Hadi diyelim öyle, Technopat'takilerin yarısı oraya da üye anlamış değilim. Çöplükse neden orada da hesabınız var onu da bilmiyorum ama neyse. :D
DA Forum iyi güzel ama bir süre sonra katlanamıyorsun. Orada 6000'den fazla mesaj yazmış birisiyim ve bunun için pişmanım. En son oraya vakit ayırmak istemediğimi düşünüp, 1 aylık ban aldım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı