Konuşalım, dertleşelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DA Forum iyi güzel ama bir süre sonra katlanamıyorsun. Orada 6000'den fazla mesaj yazmış birisiyim ve bunun için pişmanım. En son oraya vakit ayırmak istemediğimi düşünüp, 1 aylık ban aldım.
DA'nın kurucusu Ali Güngör'ü ASUS temsilcisi olduğu için kıskanıyor zaten :) Hele geçen ay story çakip ne güzel ağladı. Adam Xigmatek PSU öldürüp kendi sistemlerinde JD ve Adata gibi markalardan kullandı 😂 Bayılıyorum şu adamın saçmalıklarına.

Allah'ın hikmeti ya benim 500W non80+ olan 4 senelik PSU'm 20'den fazla elektrik kesintisine rağmen taş gibi nazar değmesin.

@Ali Güngör başarılarınızın devamını dilerim Ali bey :) Rekabet ettiğiniz insanlar belli ki sağlam rahatsız oldular.
 
DA'da yaklaşık 3 gündür duruyorum, buradaki seviye orada yok. Abra öneren mi dersin, kötü kasalı laptoplar öneren mi dersin. Birisi ısınan bir model önermesine rağmen kendini savunmaya çalışıyordu. Savunması şu şekildeydi. "Yüksek rütbeli çoğu kişi benim önerdiğim laptopları beğendi." Orada direkt ayrı bir hiyerarşi var diye düşünüyorum.
 
Kötüyüm. Bütün online derslere giriyorum ve verdikleri ödevleri yapıyorum fakat bir şey anlayamıyorum ve sınavlar yaklaşıyor. Virüsten önce derslerim gayet iyiydi. Üstelik ailem de baskı yapıyor. Param yok, istediğim ekipmanları alamadım bir türlü. Ha birde, dolar düşmüyor.
 
Her zaman olduğu gibi, oldukça rahat ve iyiyim.

Şu sıralar 1660 Super fırsatları yakalamaya çalışıyorum, az çok da sınavlara çalışıyorum. Pazartesi matematik var, neredeyse hiç çalışmayacağım ona. Dil ve sözelden yardırmaya devam 👍
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı