Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var.
Daha önce böyle bir girişim oldu diye biliyorum, sonrasında kapatmışlardı.
Steam grubu var.
Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var.
Resmi bir sunucu olursa illa bir moderatör gereklidir. O sorunu hallederlerse açılmalı. Açılmıyorsa ayıp ama.Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var, buradaki konu makaraya girdi diye kilitlense bütün muhabbet bitecek. Bu konuyu düşünmek gerek.
DC sunucusu da kilitlenmesin.Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var, buradaki konu makaraya girdi diye kilitlense bütün muhabbet bitecek. Bu konuyu düşünmek gerek.
Evet, o
Zamanında resmi olmasa da çoğu tanınan üyelerin olduğu bir sunucu vardı ama bir takım olaylardan sonra dağıldı. Genel olarak açılırsa bu sefer herkes oradan soru sormaya başlayacak. :/Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var, buradaki konu makaraya girdi diye kilitlense bütün muhabbet bitecek. Bu konuyu düşünmek gerek.
Ama ne kuracak kişi ne de alacak kişi var. Bir tane varda bu konuda ki sadece 2-3 kişi sunucuda var (bildiğim kadarıyla).Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var, buradaki konu makaraya girdi diye kilitlense bütün muhabbet bitecek. Bu konuyu düşünmek gerek.
Evet, o
Guzel olurdu ama yine ayni seylere donecegiz gibi.Aslında Technopat Sosyal olarak genel bir Discord sunucusuna ihtiyacımız var, buradaki konu makaraya girdi diye kilitlense bütün muhabbet bitecek. Bu konuyu düşünmek gerek.
Bu konuda sadece 2-3 kişi sunucuda var.
Resmi bir sunucu olursa illa bir moderatör gereklidir. O sorunu hallederlerse açılmalı. Açılmıyorsa ayıp ama.
Daha önce böyle bir girişim oldu diye biliyorum, sonrasında kapatmışlardı.
Steam grubu var.
18 yaşından küçük modlar vardı diye hatırlıyorum. Bu arada keşke bazı arkadaşları Discord'dan ekleseydim. Tüh.Steam gruplarında o kadar geyik döneceğini sanmıyorum, dönse bile ortamdan zevk alınmaz.
Ya şu modluk yaşını 16 yapsalar ne olurdu acaba? Hala merak ediyorum, 18 yaşındaki adam ile 16-17 yaşındaki adamın beyin yapısı zaten aynı. Düşündürücü, bir o kadar da garip.
Eskiden katkıda bulunanlar adı altında yetkiler vardı, bazı arkadaşlar yüzünden kaldırıldı. Onun gibi bir sistem gelmeli bana kalırsa.
16 yapsalar ne olurdu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.