- Makaleler
- 10
Steam'i açana kadar, sen dede olmuş olursun. Sağ ol yine de, bakarım :')Steam'den gönderdim. Discord'u bulmaya üşendim.
Konuşmuyorduk :/Beni arkadaşlıktan çıkarmışsın![]()
Steam'i açana kadar, sen dede olmuş olursun. Sağ ol yine de, bakarım :')Steam'den gönderdim. Discord'u bulmaya üşendim.
Konuşmuyorduk :/Beni arkadaşlıktan çıkarmışsın![]()
Canım sıkıldı, biraz muhabbet edebiliriz. İstediğinizi yazabilirsiniz.
Nasılsınız?
:/ Zaten hayat dede yaptı beni, boşver bekleriz bi' 10 yıl.Steam'i açana kadar, sen dede olmuş olursun. Sağol yine de, bakarım :')
Aramalarda ilk sıralardayız vesselamGider hocam gider. Güzel şeyler ya da eğlenceli şeyler düşünün. Mesela:Eki Görüntüle 899039
Reddit kaynaklardan biri. Onun dışında görmedim yok diyen ama kötü mouse işte :/@Samotne Ciasteczka Hocam G203'ün sensörünün kötü olduğunu sadece Reddit'teki bir kullanıcı mı söyledi? Ben hala G203'ün iyi bir mouse olduğunu düşünüyorum.
Bu nick'i koyma ihtimalim 0 falan.
Yeni mouse alırsam G102'nin içini açacağım. Bu kıyağımı da unutmayınReddit kaynaklardan biri. Onun dışında görmedim yok diyen ama kötü mouse işte :/
Reddit kaynaklardan biri. Onun dışında görmedim yok diyen ama kötü mouse işte :/
Bu Nick'i koyma ihtimalim 0 falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.