Konyaspor 2 : 0 Fenerbahçe

Ali Koç zaten iyi yönetmiyor. Seçimde iki üç ergen oy verdi Ali Koç denen "sözde" güneş gelecek lafı suya düştü. Aziz Yıldırım kalmalı diye seçim döneminden beri söyledim. O zaman Azizbahçeli diyenlerde vardı. Şu anda #AliKoçistifa diye tag açıyorlar. Ali Koç'un bir kere düşünce yapısı yanlış zaten. Aziz Yıldırım kulübü güçlendireyim diye olaya bakarken. Ali Koç bu sene şampiyon olayım diye bakıyor. O konuda bir şey demiyorum zaten. Benim sözüm iyi gün taraftarlara. İyi günde şampiyonuz deyip kötü günde takımı suya batıranlara lafım zaten. Ben şahsen lig başından beri şampiyonluğa inanıyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Hayret ediyorum daha Ali Koç başkan adaylığı sırasında Aziz Yıldırım'a demediğini bırakmayan taraftarlar şimdi Aziz Yıldırım'ı istiyor. Aziz Yıldırım'ın amacı kulübü büyük bir Avrupa kulübü yapmaktı. Ali Koç'un tek hayali STSL'te şampiyon olmaktan öte gidemiyor.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kesinlikle katılıyorum. Hayret ediyorum daha Ali koç başkan adaylığı sırasında aziz yıldırım'a demediğini bırakmayan taraftarlar şimdi aziz yıldırım'ı istiyor. Aziz yıldırım'ın amacı kulübü büyük bir Avrupa kulübü yapmaktı. Ali koç'un tek hayali Stsl'te şampiyon olmaktan öte gidemiyor.

Bir de hala suçu Vitor Pereira'da arıyorlar:).
Aziz Yıldırım'ın gönderilme sebebi neydi?
Sürekli 2. olup son haftalarda şampiyonluk kaybediyor.

3 senedir Ali Koç 2.'liği bile alamadı:).ben Aziz Yıldırım'ı seçim günü savunanlardandım. Kılpayı kaçan 3 şampiyonluk gelseydi Aziz Yıldırım istifa edecek miydi? Hayır. Bizde sporyazarlığı yok, bizde skoryazarlığı var.
 
Bir de hala suçu Vitor Pereira'da arıyorlar:).
Aziz Yıldırım'ın gönderilme sebebi neydi?
Sürekli 2. olup son haftalarda şampiyonluk kaybediyor.

3 senedir Ali koç 2.'liği bile alamadı:).ben Aziz Yıldırım'ı seçim günü savunanlardandım. Kılpayı kaçan 3 şampiyonluk gelseydi Aziz Yıldırım istifa edecek miydi? Hayır. Bizde sporyazarlığı yok, bizde skoryazarlığı var.
Suç Vitor Pereira'da değil. Onu getirende. Ali Koç'un şampiyonluğa yaklaştığı tek sene geçen seneydi. Böyle mi vizyonsuzluk olur? Vitor Pereira bu takım için yeterli birisi olduğunu düşünmüyorum.
 
Suç vitor Pereira'da değil. Onu getirende. Ali koç'un şampiyonluğa yaklaştığı tek sene geçen seneydi. Böyle mi vizyonsuzluk olur? Vitor pereira bu takım için yeterli birisi olduğunu düşünmüyorum.

Ali Koç'un başarıları:
Lefter sezonunda kümede kalma yarışı.
Yeni transferle takımı şampiyonluk havasına sokan ama sadece Trabzon mağlubiyetiyle dağılan bir takım.
%70 hazır denilen takımla 3.'lük almak.
 

Geri
Yukarı