Korsan oyun bitsin

Sizce Korsan Oyun Biter mi azalır mı artar mı

  • 1.Biter

    Oy: 2 3,2%
  • 2.Artar

    Oy: 21 33,9%
  • 3.Azalır

    Oy: 3 4,8%
  • 4. Yarı Artar

    Oy: 4 6,5%
  • 5.Yarı Azalır

    Oy: 4 6,5%
  • 6.Bitmez

    Oy: 45 72,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar yıllardır küresel ısınmaya son diye imza topluyorlar, bağış alıyorlar ve bitmedi devam ediyor. Şimdi sen 400.000 üyeli foruma bunu yazdığın için milyonlarca insan korsanı bırakmayacak.
 
Mick ve tüm korsan kullananlar: Tm.

Sen dedin ya, şuan bitti. Bu arada neden kimse bunun troll olduğunu düşünmedi?
 
Oyun firmaları yıllarca çalışıp oyun yapıp ardından bu oyunları bedava olarak dağıtmadığı sürece korsan bitmez. Hatta bedava olsa bile korsan bitmez :D
 
Herkes sizin gibi düşünmüyor hocam. Korsan oyunları oynayanlar "Beş kuruş bile vermeden sizin para verdiğiniz oyunları bedavaya oynuyorum" kafasıyla düşündükçe ve bu oyunları kıranlar böyle paralar kazandıkça bu iş kendiliğinden bitmez. Korsan oyun işini sadece oyun yapımcıları aldıkları güvenlik önlemleriyle bitirebilir diye düşünüyorum.
Komik bir genelleme, "kimse millet para veriyor ben vermiyorum allaah enayiler" diye ortalıkta gezmiyor. Dediğin şeyin gerçekçilik payı var mı? ben çoğunlukla korsan kullanırım, korsanı varken ücret vermek saçma gelir çünkü. Para kazansınlar aman aman dramasına da giremiyorum, şirketler korsan yüzünden batsaydı oyun sektörü diye bir şey olmazdı. Filmler içinde aynı şey geçerli. Sırf millete iyi görüneceğim diye korsan kullanmıyorum demem. Param olsa rahatıma göre ücretini öderim geçerim, korsan-orjinal tartışması çok komik ve saçma. O adam orjinal kullansın diğer adam korsan kullansın, bize batan ne?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı