Korsan oyun indirmek istemiyorum

Crack oyun indirmek istemesem de oyun fiyatları beni buna itiyor. Örneğin hades isimli bir oyun var Rogue like türünde bir oyun oynamayı çok istiyorum fakat indirimde dahi 32 TL ve Rogue like türünde bir oyun için 32 TL vermek istemiyorum. Uzun soluklu daha büyük yapımlara para vermek mantıklı geliyor, ama onlar da indirimde dahi çok pahalı oluyorlar. (bkz: Detroit Become Human 99 TL) böyle durumlarda crack indirmek mantıklı olur mu sizce? Crack yüklediğimizde kul hakkına girmiş oluyoruz içim rahat etmiyor.
Olmuyor, sen ister crackli kullan ister kullanma adamın malına bir zarar gelmiyor.
 
Crack oyun indirmek istemesem de oyun fiyatları beni buna itiyor. Örneğin hades isimli bir oyun var Rogue like türünde bir oyun oynamayı çok istiyorum fakat indirimde dahi 32 TL ve Rogue like türünde bir oyun için 32 TL vermek istemiyorum. Uzun soluklu daha büyük yapımlara para vermek mantıklı geliyor, ama onlar da indirimde dahi çok pahalı oluyorlar. (Bkz: Detroit Become Human 99 TL) böyle durumlarda crack indirmek mantıklı olur mu sizce? Crack yüklediğimizde kul hakkına girmiş oluyoruz içim rahat etmiyor.

Asla crack kullanma sen kendini oyun şirketi yerine koy hiç hoş olmaz değil mi ben en saçma oyuna bile para veriyorum kul hakkına giremeyeyim diye.
 

Geri
Yukarı