Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Eskiden kullandım doğrudur. Şu an oynadığım korsan oyun yok.

En son oynadığım iki korsan oyun

PC Building Simulator (Geçenlerde Epic Games bedava verdi sildim onu orijinal yükledim)
GTA'nın son çıkan Üçlü paketi idi. (Denemek için indirdim beğenmedim sildim)

Ülkenin hali pek iç açıcı değil. Bir oyuna 350-500TL veremeyecek insanlar var evet. Tamam onları gerçekten durumunuz yoksa korsan oynayın. Ama mesela gidip korsan Witcher 3 oynamayın lütfen, oynuyorsanız da indirimde 15 liraya edinin. Çünkü bu adamlar 50 saatlik oyunu 15 liraya satıyorlarsa, üstüne oyunlarına Türkçe dil desteği ekliyorsa hak ediyorlardır. Burada gerçek bir emek vardır.
Bunun gibi bir sürü firma var. Yani mümkünse orijinal alın oyunlarınızı.
Ha kullanıyorsanız bana söz düşer mi? Düşmez. Zamanında kullanmadım değil 😁

Eğer program, oyun hak ettiği fiyattan daha yüksekse veya benim bütçemi aşıyorsa kullanırım. Diğer türlü kullanmam. Eğer karşı şahıs da benimle aynı durumdaysa korsan kullanılması benim açımdan sorun teşkil etmez. Ama bütçesi olmasına rağmen kullanıyorsa; işte. O zaman karşıyım.

Bundan yıllar önce de böyle bir konu açılmıştı, kur farkı bu kadar yoktu ve tabii ki en pahalı oyun 200 liraydı.
O zaman korsan programları kullanmaya ve kullananlara karşıydım ki hala kullanmaya karşıyım ama artık malum şartlarda korsan kullananlara bir şey diyemiyorum. :)

Önceden. Şu an hayır kullanmıyorum ama gerekirse niye kullanmayayım? Ailem izin vermez oyun almama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı